با سلام
دوستان خبری نشد ؟ نیومد ؟
کسی خبر نداره کی میخواد بیاد ؟
با تشکر :give_rose:
Printable View
با سلام
دوستان خبری نشد ؟ نیومد ؟
کسی خبر نداره کی میخواد بیاد ؟
با تشکر :give_rose:
سلام :
آبی و سبز وسترن 500 گیگابایت در بازار موجود است ...
سبز 500 گیگابایت 32 مگ = 60 تا 62 هزار تومان
آبی 500 گیگابایت 16 مگ = 57 تا 59 هزار تومان
دیروز 1 ترابایت خاویار مشکی رو تو کرمانشاه گرفتم 115 هزار - قبلا سامسونگ 500 گیگ داشتم - فرقی که دارن اینه که سامسونگه رو من اصلا صداشو نمیشنیدم اما این انگار موتور گازی تو کامپیوترم هست (شوخی کردم)
در کل سرعت این وسترن دیجیتاله از قبلیه بالاتره (ایجور احساس میکنم) اما صدای این هارد از سامسونگ بالاتره در کل هارد خوبیه :party:
سلام :
من به شخصه 750 گیگابایت 32 مگ بافر سامسونگ رو به صرفه تر و مناسبترین گزینه در رنج قیمت 70 تا 80 هزار تومان می دونم ...
کلا با سری گرین یا به نوعی تکنولوژی پارک هد هارد مشکل دارم !
تنها نکته ای که خرید یک هارد 500 گیگ وسترن سری گرین رو چشم گیر می کنه ؛ بافر 32 مگ برای هارد 500 گیگابایت و قیمت حدود 60 هزار تومان اون هست ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان بالاخره خبری از این هارد نشد ؟!!!!:1. (29):
رفت سال دیگه!!!!!!!!!! :1. (27):
بله گویا این ور سال از هارد خبری نخواهد بود
البته بازم من دارم فردا میرم بازار ، یک نگاهی میندازم اگر بود خبر میدم.
موفق باشید
:1. (35):
سازگار خودشو مسخره کرده یا ما ها رو
من یه دونه 500 میخوام کسانی هم که میخوان بیان این زیر اسم منو تشکر بزنن با هم یه قرار ی بزاریم بریم بساطشون رو بهم بریزیم !!! مثل آپاچی ها !!
جدا از شوخی ببینین اگه ده نفر بشیم شاید یه کاری بکنیم یه پک از خود شرکت بخریم بین خودمون تقسیم کنیم .
از همین الان کیا پایه هستند ؟ اونجوری دونه ای 50 تومن میفته ها !!!! خود دانید .
فقط و فقط هم 500 گیگ خاویار بلک !
شما رو این قیمت 100 تا بگیر 99 تاش مال من اون یدونه هم اشانتیون مال خودتون :lol:نقل قول:
عزیز سازگار فروش مستقیم نداره و قیمتی که به نمایندگی میده بین 64.5 تا 66.5 هستش و به مجرد اینکه بارش برسه تو بازار فراون میشه :wink:
من که رفتم تو کار سامسونگه همونی که دارم کافیه نخواستیم بابا !
امروز زنگ زدم میگه تا اخر سال نمیاد سال دیگه میاد و قیمتش هم کمتر میشه نیما جان اتفاقا 50 تومن تایید شد خودش گفت احتمالش هست کمتر بشه مثل این که دست چندتا دلال رو بریدن تا درست حسابی بفروشن نمیدونم والا .
ولی به هرحال بیخیال این هارد بشید سری گرینش که مرخزفه و به درد سیستم نمیخوره و باری ارشیو گیری مناسبه سری ابی هم که مثل همونه
فقط سامسونگه رو عشق است با 3 سال گارانتی
دوستان نظری ندارند؟
تجربه ثابت کرده زیاد به این حرف ها نمیشه اعتماد کرد
همون قضیه وعده سر خرمن هست :wink: