به نظر من در درجه اول وسترن دیجیتال و دوم سیگیت بگیر عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از همه لحاظ ... حالا اگه خواستی مفصل تر دربارشون توضیح میدم
من هارد 1TB میخواهم تا يک ماه ديگه يکی دوتا بگيرم.
به نظرتون چه مارکی بهتره کلا؟ و چه مارکی تو ايران بهتره؟ و چرا؟ (با مشخصات سرعت و ... يکسان با ساپورت SATA2)
Maxtor يا Western Digital يا ...؟
يه چيز ديگه اينکه WD تو سايتش يه عالمه مدل داره که مشخصاتشون يکيه!! نمیدونم فرقشون چيه جز توان مصرفی که باعث تفاوت قيمت زيادشونه! (يعنی اينقدر دمای کار هارد مهمه؟)
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من در درجه اول وسترن دیجیتال و دوم سیگیت بگیر عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از همه لحاظ ... حالا اگه خواستی مفصل تر دربارشون توضیح میدم
SAMSUNG کارایی بالا و صدای کمتری داره...
البته نظر شخصی بنده اینه! استفاده می کنم و راضیم از 500...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (15-01-09)
saeed25 (15-01-09)
سامسونگ سری f1 پیدا کنی عالیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_pooyan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته سری 750 هم f1 داره
دو تا 500 هم که اگه از سری قدیمی f1 باشند یعنی اون سری پسوندشون در اخر L J بود سری t166 بودند.عالی میشه در raid یادمه دوستان گفته بودند به من هم ولی سری جدید خریدم چون دیگه پیدا نمیشد ولی خیلی خوبند.
و در 1 و 750 هم بخاطر پلاتر از همه سر تر بودند .حالا رو دیگه نمیدونم
دوستان بهتر میتونن در بازار فعلی کمکت کنن.
چون مدل 1 ترابایتی دارای 3 پلاتر 334 گیگا بایتی است وزمان دسترسی رو خیلی پایین میاره.
این جایزه یکی بزرگترین سایت های فروش است که به مدل 500 داده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150014%2050001077&name=SAMSUNG
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
mr_pooyan (15-01-09)
من سری F1 سامسونگ رو پیشنهاد میدم .
saeed25 (15-01-09)
نمیدونستم سامسونگ اینهمه طرفدار داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان يه هارد 250GB سامسونگ هم تو هاردام دارم اما به جای 16M فقط 8M هست اما SATA2 ساپورت ميکنه و 7200rpm هم هست. سامسونگ هارد SATA2، 7200rpm ،16M داره که 1TB هم حجم داشته باشه؟ وسترن ديجيتالو تو سايتش مدل زياد ديدم اما فرقشونو نفهميدم چون اين سه مشخصه شون يکی بود جز توان مصرفيشون ولی تفاوت قيمت زياد بود.
میشه لطفا يکم بيشتر بفرماييد که چرا از بين اين برندها کدومشون بهترند؟ و احيانا کدوم مدل بهتره و چرا؟ و آيا تو ايران هم هستند همشون؟
ممنون از لطفتون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی داره برای شما ضریب اطمینان مهم باشه و یا سرعت
در سرعت که سیگیت حرف اول رو میزنه ولی ضریب اطمینانش پایینه و بسیار حساس به ضربه ....
سامسونگ سرعتش خوبه اطمینانش هم خیلی بالاست و زمان دسترسی خوبی داره
وسترن سرعتش یکم کمتر از سامسونگه ولی نسبت به ضربه کمتر حساسه
برای آرشیودار ها حتما سامسونگ پیشنهاد میشه و بعد از اون وسترن
کسایی که سیستم زیاد روشنه اول وسترن بعد سامسونگ
برای کسایی که سرعت براشون خیلی مهمه سیگیت
این رو هم اضافه کنم اگر دوتا 500 بگیری خیلی بهتر از 1 ترابایتی هست
موفق باشید ( هرچی خریدی قیمتش رو هم بگو )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (15-01-09), Mehdi_Full (15-01-09), mr_pooyan (15-01-09), Overclocker (15-01-09)
مرسی توضيحات خيلی خوب و مفيدی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برای آرشيو میخوام و کامپيوتر هم تقريبا هميشه روشنه! با توضيحات شما پس وسترن ديجيتال از همه بهتره، درسته؟ اينجوری هاردهای آرشيو همه وسترن ديجيتال باشه و هاردی که OS روش نصبه هم وسترن باشه بهتره ديگه نه؟ يا همين SAMSUNG که روش OS نصبه خوبه برای هارد ويندوز و نرم افزارها و documentها وقتی که سيستم 24 ساعته هميشه روشنه؟
کدوم مدل وسترن ديجيتال بهتره و الان تو ايران هست؟ آيا تفاوت مدلاشو ميدونين چيه؟ من که چيزی جز توان مصرفيش به نظرم فرق نمی کرد.
برای سرعت دسترسی بيشتر و همينطور ضريب اطمينان بالاتر تعداد هارد بيشتر خوب حتما بهتره اما خوب محدوديت جای هارد تو کيس هم هست ديگه سر همين رفتم دنبال 1TB به جای خريد دو تا 500MB.
ممنون از راهنمايی خوبت. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mr_pooyan در تاریخ 15-01-09 انجام شده است
------
---
---
It's the 1st day of the rest of your life
(Brian Molko, Placebo music band)
--- - --- - --- - --- - ---Visit these websites
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks