پاسخ: هارد 500 سیگیت یا وسترن ؟
نقل قول:
ممنون از همه دوستانی که نظر دادن.
من هارد وسترن پس میگیرم. 32 بافر باید بگیرم با نداره؟
این بافر 32 مگ داشتن یا نداشتنش مهمه ؟
دوست عزیز هارد وسترن 500G با بافر 32 تو بازار نیست و تو بازار با بافر 16 موجوده مگر اینکه بخواهید 750 با بافر 32 بگیرید .
در ادامه توضیحات:
اونطوری که بنده دقت کردم هاردهای وسترن خیلی کم داغ میکنند یعنی اصلا به فن هارد نیازی ندارند این موضوع در مورد مکستور و هیتاچی صدق نمیکنه :yes:
یه مورد دیگه هم گارانتی خوب وسترن یعنی سازگار ارقام هست .
نقل قول:
خب اینجوریه دیگه .... همه معمولا یه کم عقبن ... حالا احتمالا چند ماه دیگه سری 12 سیگیت بیاد و عالی باشه و اون همه تازه از خواب بیدار شن بگن الا و بلا له هیچ وجه سیگیت نخرید (در ضمن اکسترنالش بر عکس انتخاب خوبیه)
علاوه بر این سام و وسترن هستن دیگه!!!
امروز میخوندم خرابی هاردها سیگیت به خاطر استفاده از فرمور مشکل داری که قابل تعویض نیست (توی مدلهای ارزون) مقدار قابل توجهی زیاد شده!!!
اگر اشتباه نکنم سری 12 لانچ شده و با پسوند ES یا یه چیزی توی این مایه ها وارد بازار خارج شده
درمورد 32 مگ بافر فقط سری بلک وسترن 32 مگ بافر دارند که قیمتش آدم رو به این شکل در میاره :1. (27):
در کل سیگیت در هارد های 250 و 320 انتخاب خوبیه ولی در 500 :1. (2):
:give_rose:
پس نتیجه گیری:
16 مگ بافر وسترن هم میگید خوبه دیگه؟
در نتیجه احتیاجی به 32 مگ بافر نداره.
اسم دقیق مدلشو لطف میکنید بگید تا جنس تقلبی یا اشتباهی نخرم؟
ممنون
بله 16 مگ خوبه :wink:
ببین وسترن دو نوع داره سری سبز و سری آبی که سری آبی رو توی سایت رایان صبا دیدم مدلش WD5000AAKS هست
نقل قول:
بله 16 مگ خوبه :wink:
ببین وسترن دو نوع داره سری سبز و سری آبی که سری آبی رو توی سایت رایان صبا دیدم مدلش WD5000AAKS هست
ممنون عزیز جان.لطف کردی
فقط میگید که من سبز بگیرم یا آبی ؟
همین طور پیشنهاد میدید ؟!
بابا بحث تخصصی کنید هم اشکالی پیش نمیاد من فقط در این حد بگم که 16 مگ خوبه و نیازی به 32 مگ نیست اگه نبود که شرکت های سازنده نمی ساختند ! یکم بررسی کنید شما هم که عین مغازه دار ها نظر میدید !
این شرکنتی که آواتار شماست Geforce 8500 رو با یک گیگ رم میفروشه! اینم به نظر شما لازمه؟ وقتی این کارت توی تاریخ عمرش یک بار هم از 512ش کامل استفاده نکرده؟!
شرکتها تا وقتی آدم بیسواد و نادون توی بازار هست از این کارها میکنن ... شما هم برای شروع بخث تخصصی بهتره روی یک منطق تخصصیتون که اگر لازم نبود شرکتها نمیساختن یه خورده کار کنید!
V_Civil :
شما سری آبی بخرید برای شما بهتره دلیلش هم سرعت انتقال خوب + کم صدا بودن + زمان دسترسی خوب هست
nVIDIA :
خیر دوست عزیز
16 مگ چیزی از سری 32 کم نداره بعلاوه گویا شما فراموش کردید اینجا ایرانه اینجا نمیتونید هر چی که دیدید انتخاب کنید بعد آیا خود شما برای یک هارد 500 گیگ با بافر 32 حاضرید 100 هزارتومان بپردازید ؟
اگر ایشون محدودیت بودجه ندارند میتونن برن مدل WD5001AALS رو از سری بلک بخرن که قیمتش اگر در ایران موجود باشه حدودا 82 اینهاست
این مدلش تو بازار رضا (اگر تهران تشریف دارید) WD5000AACS موجود هست به قیمت 58000 تومان با گارانتی سازگار (هفته پیش خریداری کردم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توضیحات خود سایت WD
Performance and reliability for everyday computing
With SATA and EIDE interfaces, cache sizes ranging from 2 MB to 16 MB, WD Caviar Blue drives offer a full range of performance features. Pick the drive that suits your needs with the confidence in knowing that all WD Caviar Blue drives are built to the highest standards of quality and reliability.
Cool, quiet, eco-friendly
WD Caviar Green drives use less power and support quieter, cooler-running desktop PCs and external storage devices.
سپاس :1. (23):