عضو VIP شهر سختافزار
دوست عزیز شما دیگه خیلی روی این قضیه حساس شدی در صورتیکه در مورد انتخاب هارد باید اول یک برند مطرح رو انتخاب کنید که به این نتیجه رسیدید دوم اینکه باید ظرفیت یک هارد رو با توجه به نیازتون انتخاب کنید که در مورد دوم پیشنهاد میکنم اگر دانلود آفلاین و یا کپی DVD دارید به 750G و یا 1ترابایت فکر کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سبز و آبی زیاد مهم نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ... امیر جان وقتی ذفتید برای خرید هارد ممنون میشم 1 ترا بایت گرین وسترن رو برای من قیمت بگیرید ... فکر میکنید حدود 115 گیر میاد؟!
چشم عزیز حتما میپرسم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DaaDaa (20-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام ... من امروز رفتم یه دونه از اینا رو خریدم ...! میبینم که شماها خاطره خوبی ازش ندارید ولی از بین برندهای مکستور و هیتاچی و سیگیت ... سیگیت رو انتخاب کردم !!! سوالم اینه که اینا کی گندشون در میآد ؟ یعنی شماهایی که میگید به درد نمیخوره .... مشکلشون چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا این 32 مگ بافر Baracuda 11 هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکسش :
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمهندس جون ... دادا !!! این سری 12 ش رو که میگی رفتم تو سایتش خودتم میتونی بری !!! بافر همه مدلاش از دم 16 مگه ... این مدل سری 11 که من امروز خریدم 32 مگ بافره و نیز تایلندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنوز بازش نکردم ...
S.Hatami (01-02-09)
من دارم نرم افزار این سیگیت رو بروز میکنم اگر شد و موفق شدم آموزشش رو میگزارم تا همه فیض ببرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (01-02-09)
|
|
بروز رسانی موفقیت آمیز بود نسخه به SD1A تغییر یافت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (01-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان ... مگه تو این سایتهایی که داده بودی ... نگفته بودن فیرم ورشون رو آپدیت نکنید ... مشکلی پیش نمیآد به نظرت ؟ خب فایلش رو که گرفتیم چه طور باید آپدیت کنیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان توی این صفحه اموزشش هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://support.seagate.com/firmware/...procedure.html
D J V A H I D (01-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks