پاسخ: مشاوره خرید هارد کار کرده
نقل قول:
منظورتون تست فایل چند گیگی با نرم افزار hd tune هست یا مثلا یه فیلم چند گیگابایتی؟
چون تو خود نرمافزارhd tune زده بود ۴۰۰۰gb منم با همون استارت زدم.
زیر گزینه استارت زده ۴۰۰۰منم تغییرش ندادم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این سه تا عکس نتیجه تستشه و در کمال تعجب بدسکتور نداره اما سلامتش ایراد داره!
8 تا بدستکور توی هارد توی تست Hdtune دیده میشه و هارد یک بار تا دمای 70 درجه رفته یعنی تو شرایط خوبی نبوده احتمالا تو باکس dvr بوده.این هارد مشخصا زیاد کار کرده و وضعیت خوبی ندارد . پیشنهاد میکنم مرجوع شود .
نه این هارد خودمه که برای همیشه رو دستم میمونه♂️
اشتباهی که کردم این بود که همیشه توی کیف مخصوصش استفادش میکردم و به همین دلیل زیادی گرم میشده.
میگم هارد اکسترنال اگه همیشه به کیس وصل باشه و جدا نشه با فرض اینکه بقیه شرایط مناسب باشه، براش مشکلی پیش میاد؟
و سوال آخر اینکه این هارد تا نزدیک ۴ تومن مشتری داشت اما وقتی فهمیدم مشکل داره نفروختمش. من اگه بخوام بفروشمش و به خریدار هم راستشو بگم، این هارد چقد میارزه؟
نقل قول:
نه این هارد خودمه که برای همیشه رو دستم میمونه����������� ������♂️
اشتباهی که کردم این بود که همیشه توی کیف مخصوصش استفادش میکردم و به همین دلیل زیادی گرم میشده.
میگم هارد اکسترنال اگه همیشه به کیس وصل باشه و جدا نشه با فرض اینکه بقیه شرایط مناسب باشه، براش مشکلی پیش میاد؟
و سوال آخر اینکه این هارد تا نزدیک ۴ تومن مشتری داشت اما وقتی فهمیدم مشکل داره نفروختمش. من اگه بخوام بفروشمش و به خریدار هم راستشو بگم، این هارد چقد میارزه؟
هارد باید یکبار با برنامه زیر LLF بشه .اطلاعات کامل پاک بشه تازه وضعیت اصلیش مشخص میشه . اطلاعاتی اگر داره بکاپ بگیرید و با برنامه زیر فرمتش کنید دوباره شات بگذارید .
قیمت هم حداقل 20 درصد کمتر از هارد سالم
نقل قول:
هارد باید یکبار با برنامه زیر LLF بشه .اطلاعات کامل پاک بشه تازه وضعیت اصلیش مشخص میشه . اطلاعاتی اگر داره بکاپ بگیرید و با برنامه زیر فرمتش کنید دوباره شات بگذارید .
یعنی ممکنه بدسکتور با این برنامه درست شه؟
به محض انجام کار عکسشو میفرستم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نقل قول:
- - - Updated - - -
با این برنامه مشخص میشه که سکتورها دیگه درگیر هستند یا نه و اگر نرم افزاری باشه بله .باید ببینم بعد از انجام چه وضعیتی داره .
نتایج تست باز مثل قبل بوده همون دوتا ارور رو نشون داد تو قسمت health hd tune
نقل قول:
نتایج تست باز مثل قبل بوده همون دوتا ارور رو نشون داد تو قسمت health hd tune
باید نتیجه بگذارید تا ببینم .:1. (23):
3 :تعداد فایل پیوست
8 تا بدسکتور هنوز هست . باید ببینی با برنامه HDD Regenerator به صورت بوت باید ببینی میتونه این 8 تا بدسکتور رو درست کنه یا نه .