باید بگم که بله XEON برای سرور ساخته شده و از همه قوی تر است ! CPU های Core I7 هم برای Desktop ساخته شده و نتیجه میگیریم که سرور ما در این دیتاسنتر Rackmount نیست و PC هست . یعنی یک سیستم برای خودشان اسمبل می کنند .
اما در مورد استفاده من از سرور و انتظاراتم .
حقیقتا من می خواهم روش سرور مجازی بسازم با مجازی سازی XEN . که هم VPS ویندوز بدم و هم LINUX .
پس اینجا مهمترین عامل مقدار حافظه رم و مگاهرتز CPU که برای VPS محدود میشه مهمه ! ( اگه اشتباه می کننم من رو راه نمایی کنید ) .
اون طور که تحقیق کردم CPU دارای چهار Core هست که با تکنولوژی HT به هشت Core مجازی تبدیل میشه .
فکر کنم قدرتش کافی باشه ، چون من با XEN سرور مجازی رو محدود به مقداری ( به صورت درصدی از کل CPU ) از CPU می کنم .
در مورد RAM هم گفته شده که 12 گیگ DDR 3 استفاده میشه . برای خرید از نماینده در تهران هم امکانش نیست ، چون دیتاسنتر در آلمان هست و اینترنت داخل ایران هم کفاف ما رو نمیده .
اما به بحث اصلی در مورد HARD بپردازیم .
دیتاسنتر ما Hetzner.de هست و پلانی که من انتخاب کردم
کد:
http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq6/
باید بگم که سیستم عامل سرور باید CentOS 5.4 64 بیتی باشه . و پارتیشن بندی هم باید پارتیشن LVM باشه . ( بر اساس نیاز XEN ) .
از طرفی دیتای کاربر برام مهم هست باید Backup داشته باشم ، که Raid سریع تر و راحت تر هست ! منظورم مواقعی هست کع مثلا هارد بسوزه و یا مشکلی براش پیش بیاد .
به نظر من دیتاسنتر باید توانایی Raid سخت افزاری رو داره اما حداقل 30 یورو هزینه بر می داره به صورت ماهانه .
به نظر شما میشه هارد دیسک رو Raid 1 نرم افزاری کرد ؟ از نظر دور هارد و فشار آمدن به CPU میشه بررسی کرد ؟
در حال حاظر دارم در مورد دیتاسنتر تحقیق می کنم . اما امکانش نیست که ماه های دیگه اگه کیفیت خوب نداشته باشه از جایی دیگه بگیرم ، چون 149 یورو SetUp Fee میگیره که هزینه ماهانه کم بشه .
دوستان مسئله هارد خیلی برام مهم هست ، به طوری که در دیتاسنتر GIGA هم به دلیل اینکه VPS ویندوز میدادم میگفتند که دور هارد بالا میره و فشار میاره . روی این حساب نمی خواهم این مشکل پیش بیاد .
لطفا اگه چیزی مبهم هست و به نظر شما مفید هست بگید که از دیتاسنتر بپرسم !