از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنند فردا میخوام برم برای خرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنند فردا میخوام برم برای خرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بوردتون usb3 هست؟
قابل حمل ميخواين ؟يا دسكتاپ
بورد usb3 نیست .اینترنال میخوام.قیت هم تا 300 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (07-09-13)
WD Caviar BLUE مگه بیشتر یرای نگه داری آرشیو استفاده نمیشه؟ سگیت باراکودا 1ترا چطوره؟ این بهتره یا سگیت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD Green برای آرشیو استفاده میشه. مدل های Blue و Black برای نصب سیستم عامل مناسب هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم 1ساله سیگیت باراکودا 7200.14 رو دارم به عنوان هارد اصلی ازش استفاده می کنم و از کارایی اش راضیم.
فکر کنم با احتساب افزایش قیمت های اخیر حدود 220 تومن باشه.
nothing is as it seems
*MoJtAbA* (07-09-13)
نظرتون در مورد هارد توشیبا چی هستش ؟ بعد اینکه خودتون بین باراکودا و وسترن بلو کدوم رو ترجیح میدین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا تجربه کار با وسترن بلو رو نداشتم ولی خب تفاوت فاحشی بین این هاردها وجود نداره چه توی بحث کارایی چه تو بحث طول عمر و پایداری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که می دونم این هارد یه ترای سیگیت توی خوندون و نوشتن ترتیبی سرعتش بی نظیره ( راحت بالای 200MB/s میرسه )
توشیبا هم برند خوبی هست ( روی لپ تاپ من که خوب امتحانشو پس داده ) ولی خب توی بازار و بین خریدارا خیلی رایج نیست.
nothing is as it seems
*MoJtAbA* (08-09-13)
با سپاس فراوان خسته نباشید
.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks