پاسخ: مشاوره جهت خرید هارد مناسب برای دسترسی از راه دور
نقل قول:
اگه مودمتون این قابلیتو داره فراموش نکنین ارزونترین و بهترین گزینه برای کاربری خانگی و معمولی خرید یک هارد یک ترابایت و اتصالش به مودم هست
با سرعت اپلود معمولا افتضاح سرویس دهنده های اینترنت هم خیلی نباید روی این حساب باز کنین و هر چی که توی یک شهر دیگه دانلود کنین حجم اینترنت مصرف میکنه
مگر اینکه شما فیبر نوری داشته باشین و از سرعت های گیگابیتی لذت میبرده باشین که نیاز به قابلیت های پیشرفته سیستم های nas پیداکنین
البته nas ها برای افرادی که حجم خیلی خیلی زیادی اطلاعات رو نگه داری میکنن خیلی هم به صرفه هست ولی اونها فقط توی شبکه های محلی ازش استفاده میکنن
اگه به هر دلیلی سرعت اپلود مناسبی دارین و خیلی از این مزیت استفاده خواهید کرد وسترن ای کلود گزینه خوبی هست
ولی باز هم یک نکته وقتی میرین یک شهر دیگه چرا یه هارد اکسترنال با خودتون نبرین بسیار هم سریع و راحت
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
من حجم اطلاعاتم ترابایتیه ولی قرار نیست از همه این اطلاعات در یک زمان واحد استفاده کنم، یعنی نیاز آنچنانی به نقل و انتقال فایل های حجیم ندارم اما اون هارد کلود شده پر از اطلاعات ترابایتیم خواهد شد. ضمنا فقط من قراره ازش استفاده کنم و استفاده شخصی خواهد داشت در نتیجه امنیت هم برام بسیار مهمه.
اما اینکه چرا میرم یه شهر دیگه و هارد اکسترنال رو با خودم نمی برم، دلایل زیادی داره که مهمترینش خطر به سرقت رفتن اون و آسیب دیدن اون هست که همین دو دلیل کافیه که امنیت اطلاعات به خطر بیافته. همونطور که می دونید هاردهای اکسترنال هم اگرچه قابل حمل هستن اما باز هم آسیب پذیرن. و اینکه منم زیاد به سفر می رم.
فقط لطف کنید به من بگید که فرق nas با mycloud چیه؟ ضمن اینکه سرعت آپلود رو می تونم به تناسب نیازم بالا ببرم.
نقل قول:
من حجم اطلاعاتم ترابایتیه ولی قرار نیست از همه این اطلاعات در یک زمان واحد استفاده کنم، یعنی نیاز آنچنانی به نقل و انتقال فایل های حجیم ندارم اما اون هارد کلود شده پر از اطلاعات ترابایتیم خواهد شد. ضمنا فقط من قراره ازش استفاده کنم و استفاده شخصی خواهد داشت در نتیجه امنیت هم برام بسیار مهمه.
اما اینکه چرا میرم یه شهر دیگه و هارد اکسترنال رو با خودم نمی برم، دلایل زیادی داره که مهمترینش خطر به سرقت رفتن اون و آسیب دیدن اون هست که همین دو دلیل کافیه که امنیت اطلاعات به خطر بیافته. همونطور که می دونید هاردهای اکسترنال هم اگرچه قابل حمل هستن اما باز هم آسیب پذیرن. و اینکه منم زیاد به سفر می رم.
فقط لطف کنید به من بگید که فرق nas با mycloud چیه؟ ضمن اینکه سرعت آپلود رو می تونم به تناسب نیازم بالا ببرم.
بررسی سایت خارجی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
آقا امید دوستان برای این نمی تونن جواب بدن که از این روش قبلا استفاده نکردن
من و دیگر دوستان وقتی می تونیم در این مورد نظر بدیم که قبلا این روش رو امتحان کرده باشیم با همین وسترن مورد نظر شما، وگرنه وقتی چیزی رو امتحان نکردیم از کجا می تونیم نظر بدیم. پس شما یا باید به حرف های اون عزیزی که این رو مظرح کرده گوش کنی یا اینکه به شرکت وسترن اطمینان کنی یا Review های سایت های معتبر رو مطاله کنی و از معایب مطلع بشی
من به شخصه تا به حال هر چیزی که خریدم اول تو اینترنت نظرات دیگران رو خوندم که اکثرا می گفتن به هیچ عنوان نخرید اما من به جای اعتماد به دیگران به برند مورد نظر و سابقه اون شرکت اعتماد می کردم و تا الان از همه قطعاتی که خریدم کاملا راضی هستم و از benchmark ها و Review ها هم غافل نبودم
بله می دونم
تاکتیک شما برای انتخاب محصول رو کاملا قبول دارم و منم استفاده می کنم ازین تاکتیک و تا حالام در هیچ موردی تقریبا از وسترن ناراضی نبودم واقعا محصولاتش قابل اطمینانه. اما خب بعضا نظراتی می بینم که رو آدم تاثیر میذاره و برای رفع شک و ابهام دوست داره که اون نظر بیاد جلو چشم چند نفر متخصص و درست و غلطش رو دربیاره.
اون ادعام بنظر خودم ادعای هم عجیب و هم سنگینی بود برای همین آوردمش اینجا تا شمام تخصصی نظر بدین روش.
نقل قول:
سیستم های ناس سیستم های پیشرفته و حرفه ای هستن امکانات و قابلیت های خیلی زیادی دارن که بدرد شما نمیخوره وسترن مای کلود یک نسخه ساده و کاربردی از همون سیستم های ناس هست برای کاربری مثل شما خوبه
مثلا یکی از دوستان یکی از این ناس هارو گرفته بود که کارش با فیلم و طراحی و اینهابود و ۵ تا هارد ده ترابایتی رو توش گذاشته بود