ببخشید که من توی بحثتون وارد میشم ولی شما با استفاده دیگران از "استاد" یکم مشکل دارین. در فرهنگ عمید تعریف این کلمه به این صورت ذکر شده :
"۱. کسی که علم یا هنری را به دیگران تعلیم میدهد؛ آموزگار؛ آموزنده. ۲. دانا و توانا در علم یا هنری. ۳. معلم عالیرتبۀ دانشگاه، بالاتر از دانشیار. ۴. سرکارگر یا کارفرما در کارگاه صنعتی. ۵. رئیس در برخی از بازیهای کودکان. ⟨ استادِسرا: [قدیمی] از مناصب عهد خلفای عباسی که مٲمور رسیدگی و پرداخت مخارج روزانۀ دربار، مطبخ، اسطبل، و وظایف و جیرۀ حواشی بوده؛ متصدی دخلوخرج سرای. "
حالا اگه به نظر یک نفر یک فرد دیگه در زمینه ای علم داشته باشه میتونه بهش استاد خطاب کنه و نظر این شخص برای خودش قابل احترام هست. با پست هایی که از مدیر انجمن دیدم به نظر میرسه علم تجربی و شاید آکادمیک بالایی داشته باشه در زمینه سخت افزار به خصوص سخت افزارهای مصرفی موجود در بازار داخل و اینکه این علم رو به بقیه هم منتفل میکنه خظاب کردن ایشون با "استاد" رو توجیه میکنه برای عده زیادی
در مورد نیوتن هم قیاس مع الفارق انجام دادید. اگر ایشون خودشون میومدن میگفتن که من خیلی عالم و استاد هستم ذکر این نقل قول به جا بود ولی اینکه یک نفر دیگه اومده از علم ایشون تعریف کرده دیگه بحث جداست.
نا مربوط بودن این پست هم کاملا مشخص هست و مدیران با صلاح دید حذف کنند