eeemmm (10-11-12)
سلام به همه ی دوستان
خسته نباشید همگی
میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم واسه آرشیو کردن فیلم هایی که دانلود کردم و اکثرا حجیم هستند و دیگه هارد خود لپ تاپ پاسخگو نیستش...
یه هارد میخوام که USB2 باشه....چون سیستم من USB3 رو ساپورت نمیکنه و فکر کنم پول الکی بابتش میدم اگه USB3 بخرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه نه؟
دوم اینکه من رنج قیمت ها دستم نیست.مایلم 2 ترابایت بخرم...ولی خب میگم شاید خیلی هزینه بر باشه 2 ترا...واسه همین حداقل 1 ترا و حداکثر 2 ترا میخوام...لطفا بگید تفاوت قیمتشون چقدره؟
سوم اینکه میخوام که مرگ نداشته باشه این هارد...یعنی خیالم از سالم بودن فایل هایی که این تو هستش راحت راحت راحت باشه!!!چون تمام دار و ندارم رو میخوام بریزم توش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چهارم اینکه سعی کنید مدل هایی رو بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشن...خیلی نجومی نباشه قیمت ها...
شما پیشنهادتون چیه؟
eeemmm (10-11-12)
برای بک آپ میتونی my book essential بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S0R3N4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (12-06-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks