من یادمه چند وقت پیش آقا کیوان چند تا دونه آورده بود ..... نمی دونم هنوز داره یا نه !!! یه تماس باهاش بگیر شاید بتونه براتون بیاره ....
من یادمه چند وقت پیش آقا کیوان چند تا دونه آورده بود ..... نمی دونم هنوز داره یا نه !!! یه تماس باهاش بگیر شاید بتونه براتون بیاره ....
sibsabz (21-04-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sibsabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seagate 73GB 165000
maxtor 146 358000
maxtor 300 460000
maxtor 36 140000
New Season
سلام دوستان عزیز
تو تاپیک زیر در مورد هارد های SSD که کسی جوابمو نداد
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=22962
آقا منم دنبال یه هارد SSD با کیفیت و سرعت بالا هستم
اگر ممکن هست یه مارک خوب که مدل 250GB رو داشته باشه رو بهم معرفی کنید
یه سوال دیگه راستی ::
این نوع هارد ها روی درگاه PCI-e نصب میشه؟؟
ممنونم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sibsabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک رو واسه امثال شما باز کردیم ... دوست عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ramine1 (06-09-09)
آقای ذی جی وحید ممنون از اینکه به فکر دیگران هستین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (06-09-09)
البته شاید برداشت من از لحن پاسخ شما اشتباه باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر برداشت من از کلمه : امثال شما ! درست باشد. باید بگویم تاریخ تاپیک بنده 2 ماه قبل از اولین پست تاپیک معرفی شده توسط شما است.
البته بنده پست آخر رو ندیده بودم تا اینکه دوست عزیزمون این نسبتا زیر خاکی رو بالا آوردن.
آخرین ویرایش توسط sibsabz در تاریخ 06-09-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks