اکثر فلشهای usb 3.0 با usb 2.0 سازگار هستند . البته بستگی به پخش ماشین هم دارد .نقل قول:
Printable View
اکثر فلشهای usb 3.0 با usb 2.0 سازگار هستند . البته بستگی به پخش ماشین هم دارد .نقل قول:
ىعنى تو کامپيوتر هاى قديمى هم جواب ميده؟
درود. من به شخصه همچین چیزی ندیدم خودم هم تجربه نکردم.نقل قول:
بله . مشکلی نیست .نقل قول:
سلام فلش مموری یو اس بی 3 تهیه کنید دیگه یو اس بی 2 تموم شد بروز باشه دوم اینکه فلش مموری که خریداری میکنید کشویی و کلیکی نباشه به هیچ وجه چراچون نهایتن 2 سال خراب میشه یا کشویی هم میسوزه یا نیم سوز تجربه داشتم و ضرر کردم هر دو مدلش رو برند در حال حاضر ادیتا خوبه و سیکون باور ام 10 اما مدلهای یو اس بی 3 و تولید 2015 عالیند و با در گاه یو اس بی هیچ مشکلی ندارن امتحان کردم هم رسیورای فول اچ دی و هم دی وی دیهای و تی وی های فول اچ دی سعی کنید مدل ساده ضد اب و ضربه حال 2 گیگ یا 64 گیگ یا 16 گیگ میخواین خریداری کنید دقت کنید فلش مموری ساخت چین نباشه و ساخت تایوان باشه واز همه مهمتر در حال حاضر از ویندوز 10 هم سابورت کنه بشت جعبه فلش مموری عکس ویندوز 10 هست علاو بر ویندوز 7 و 8و یک اینا تجربه من که به سرم امده 5 سالی که با فلش مموریهای 2 گیگ تا 32 گیگ استفاده کردم..... سونی تایوان عالیه اما امان از سونی ساخت چین 2 گیگش 2000 هزارتومان هم نمی ارزه موفق باشید .:11():