ببخشیدنقل قول:
من متوجه نشدم الان
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
الان این نمودار خلاف صحبت شما رو نشون نمیده آیا ؟
یا من متوجه نشدم ؟
Printable View
ببخشیدنقل قول:
من متوجه نشدم الان
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
الان این نمودار خلاف صحبت شما رو نشون نمیده آیا ؟
یا من متوجه نشدم ؟
این تست ها بهره گیری و استفاده خوب این پلتفرم از فرکانس رم رو نشون میده . نسبت به نسل های ماقبل نشون میده که پیشرفت داشته مموری کنترلر داخل پردازنده و میتونه از این فرکانس استفاده کنه .
این هم scaling سری هاسول
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این لینک هم به خوبی بنچمارک گذاشته
اما نکته مهم : رم های باس بالا هزینه بالایی رو ایجاد میکنند . شاید 90% کاربران تو واقعیت براشون محسوس نباشه .
سلام دوست عزیز سوال جالبی کردید،برای درک دقیق موضوع میتونید رم و یه بزرگراه در نظر بگیرید که قراره دو تا مسیر و به هم متصل کنه!نقل قول:
حالا نحوه پیکربندی رم ها روی مادربرد شما مشخص کننده تعداد باند های بزرگراه شماست مشخصه که اگه حالت پیکربندی رم های شما dual channel یا quad channel باشه به ترتیب بزرگراه شما ۲ یا ۴ باندس که باعث سرعت و سهولت بالاتر انتقال اطلاعات میشه،اما نکته اینجاست که در واقع bus رم شما به هیچ وجه تعیین کننده سرعت انتقال اطلاعات شما نیست! چرا که مشخص کننده پهنای هر یک از باند های بزرگراه شماست،درسته شما هرچقد پهنای باندتون بیشتر بشه در ان واحد تعداد بیشتری ماشین امکان گذر از بزرگراه شما رو دارن ولی سوال اینجاست که ایا تعداد ماشین هایی که از بزرگراه شما در ان واحد رد میشن بیشتر از پهنای باند بزرگراه شما میشه یا نه؟!
جواب این سوال بستگی به استفاده شما از سیستم داره که در استفاده معمولی تا حتی حرفه ای مثل گیم و فتوشاپ و امثال این ها شما از تمام پهنای باند بزرگراهتون استفاده نمیکنید!
پس هر هزینه ای برای خرید رم با باس بالاتر به سیستم شما کارایی بسیار کم و ناچیزیو اضافه میکنه٬چه بسا ممکنه موجب کاهش کارایی سیستم شما بشه!!!
چون که در کنار این مفاهیم مفهوم دیگریم به نام latency یا همون تاخیر وجود داره که مشخص کننده زمان بین ورود تا خروج هر ماشین از بزرگراه شماست که مشخصا هر چقدر کمتر باشه بهتره و نکته اینجاست با افزایش bus مقدار latency هم افزایش پیدا میکنه!
صحت این مطلب هم با مشاهده بنچمارک های مختلف مشاهده میشه.
درواقع رم هایی که bus بسیار بالایی دارن اصلا برای گیمینگ و استفاده های معمولی دیگه توصیه نمیشه چرا که برای استفاده های فوق حرفه ای که کار زیادیو از رم میکشه طراحی شدن مثل برنامه after effect و رندرهای بسیار سنگین و کار با emulator های مختلف به صورت همزمان.
Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk
ظاهرن از مطالبی که دوستان ارائه کردند و لینکهایی که آقای AMD>INTEL گذاشتن،نقل قول:
اینجور فهمیدم که رم با فرکانس بالا فقط در موارد معدودی که حافظه کش پردازنده گلوگاهه کاربرد داره
بنابراین منطقی تر اینه که بجای هزینه برای خریدن رم با فرکانس بالا رو پردازنده بهتر با کش بیشتر هزینه کنیم
اگه اشتباه فهمیدم لطفا اصلاح کنید