مرسی نظرت درباره این چیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم بافرفی زیادی نداشته باشه
در ضمن من هم برای بازی میخام هم برای اورکلاک
Printable View
مرسی نظرت درباره این چیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم بافرفی زیادی نداشته باشه
در ضمن من هم برای بازی میخام هم برای اورکلاک
اورکلاک 2 جوره
حالت اول : رم خوب ندارید => پردازنده رو تا خرخره اور میکنید و ضریب رو تغییر میدید تا گذرگاه رم زیاد بالا نره در این حالت شما یک پردازنده قوی با پهنای باند مموری معمولی دارین
2- رم شما خیلی قوی هست و پا به پای پردازنده و سنکرون با اون میاد بالا . این حالت فوق العاده ایی هست ولی کلی باید پول خرج کنید برای رم.
حالا شما مشخص کن اگه کاربرد شما هرچی که هست ربطی به پهنای باند مموری نداره بی خود رم گرون نخر
اگه تعامل برنامه کاربردی شما با رم بالاست پس خریدش خوبه ( البته با ایجاد حالت اورکلاک)
مثال میزنم: فرض کنید یک دانشجوی ریاضی میخواد یه محاسبه سنگین با نرم افزار مطلب انجام بده.
کمترین و بالاترین پهنای باند مموری هیچ تفاوتی در کار کرد نداره ولی افزایش فرکانس CPU به اندازه 200 مگا هرتز
یه محاسبه 9 روزه رو به 8 روز تقلیل میده.
من زیاد نمیخام اور حرفه ای انجام بد ولی خیلی علاقه دارم(فعلا در حد متوسط)
ولی بعدا ممکنه حرفه ای(فعلا پولشو ندارم کولینگ حرفه ای بخرم)
اگه رو crosair xms3 1333 dual chanell
یا crosaire 1333 xms3/dhx خوبه و از gskil بهتره یا هم رده هستند همونه بگیرم
رم geil 1333 dual chetore ?
ممنون میشم جواب همه سوال ها مو بدی
نقل قول:
کار شما با سیستم بازیه البته میخوای در آینده آورکلاک کنی این طور که من نگاه کردم مادربرد شما هم قدرت زیادی در آور داره و قدرت تغییر تایمینگ ها رو داره پس بهتره همون رم Gskil رو بخری :cool:
منم با gskill موافقم
دوست عزیز من همون رم هایی رو که پیشنهاد دادم بیشتر میپسندم و تفاوت قیمت زیادی هم با این مدل نداره پس همون CL7 رو بگیرید بهتره در ضمن فکر نمی کنم با توضیحات جناب kakihot چیزی نا گفته بمونه .نقل قول:
به نظر من شما که زیاد در اورکلاک حرفه ای نیستید همین حافظه ها کاملاً براتون مناسب باشه چون که به راحتی با AIR Cooling به فرکانس های خوبی میرسند .
نقل قول:
به نظر من با توجه به تفاوت ناچیز تعداد فریم تو پلتفرم phenomIIبهتره به جای تعویض رما با فرکانس بالاتر حجمشون رو ارتقا بدی.که تازه 4گیگ کافیه.اگه تو بنچمارکا نگا کنی تفاوت خیلی کمشونو میبینی!!!
بنده هم با فرمايش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موافقم.
twinmos twister هم به دلیل داشتن چیپ میکرون d9 انتخاب خوبیه .