این رم های کینگستون قرمز و آبی و مشکی چه فرقی با هم داره؟؟؟ مثلاً 4 گیگ Fury Red با HyperX Blu چه تفاوتی داره؟؟؟
Printable View
این رم های کینگستون قرمز و آبی و مشکی چه فرقی با هم داره؟؟؟ مثلاً 4 گیگ Fury Red با HyperX Blu چه تفاوتی داره؟؟؟
مشخصات کلی fury
دیتا شیت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Capacities of up to 8GB (single) and 8GB–16GB (kits)
Frequency (speed) 1333MHz, 1600MHz, 1866MHz
CAS latency 9-9-9-27 and 10-10-10-30
Voltage 1.5V
Asymmetric heat spreader for stylish heat dissipation
Compatible with P55, H67, P67, Z68, Z77, Z87 and H61 Intel chipsets, as well as A75, A87, A88, A89, A78 and E35 AMD chipsets
-------------------------------
صفحه hyper x blue
وحید جان چیزی که شما نیاز داری یک رم با چیپ Hynix MFR هست که چیدمان قرار گیری چیپ هاش روی یک طرف برد رم باشه ( Single-Sided ). حالا این مشخصه توی رم های زیادی توی فرکانس های مختلف هست اما خب کیفیت چیپ ها فرق میکنه و طبیعتاً چیپ های کیت های گرون قیمت با فرکانس بالا با این قابلیت دست چین تر و درصد بیشتری برای رسیدن به فرکانس های خیلی بالا دارند.
همین طور باید در نظر داشت که ممکنه خود پردازنده محدودت کنه وحید جان.
حالا با همه این اوصاف این پیشنهادات هست :
Avexir 3000Mhz CL12 ( دو تا 4 گیگ هست و قیمتش خیلی بالاست )
Team Xtreeem LV 2800 CL12
زیر این ها هم هست از نظر قیمتی که این چیپ را داشته باشه ولی باید Bin بشه تا خوبش در بیاد . :give_rose:
متشکرم کاپیتان
سخن شما روی چشم بنده جای دارد حالا سوال اینجاست که آیا چنین رمی با پردازنده AMD FX-8120 از نظر کارایی عملکرد رم تطابق دارند یا خیر؟
به سخن بسیاری از اساتید چون من از پردازنده AMD استفاده میکنم از نظر فرکانس کاری رم محدود خواهم شد در خیلی از تستها هم دیدم که مانور روی فرکانس رم نیست و در محدوده رنج بالایی نسبت به اینتل قرار ندارد
همچنین بیشتر تستها با رم های Gskil Ripjaws گرفته شده بود (غالباً )
من پلتفرم که عوض نخواهم کرد (چون با اینتل دشمنم :lol: ) بنابراین بازهم آیا به چنین رمی که شما گفتید نیازمندم؟؟؟ بیشتر تستی که درصدد گرفتن هستم تست فرکانس پردازنده خواهد بود که البته فرکانس و تایمینگ رم هم موثر هست
و سوال پایانی آیا چنین رمی در ایران موجوده؟؟؟ (البته اگر خودت داشته باشی که جای تعجب نداره :lol: )
ارادتمند وحید
وحید جان مشکل که نخواهید داشت صرفاً به اندازه پولی که میدید نمیتونید آش بخورید ! یعنی شما در حالت عادی روی سیستمتون یک رم 1600 بیشتر نمیتونید برای تایم زیاد استفاده کنید برای همین باید چیپ را روی 1600 با تایمینگ خوب حالا که تواناییشو داره کلاک کنید. شما بیشتر هزینه ای که میدید با فرض اینه که بخوایند رکورد روی LN2 بزنید تازه همه چیزم جور باشه یعنی مادربرد عالی و از اون مهم تر پردازنده خیلییییییی عالی باید باشه .نقل قول:
توی ایران را نمیدونم ، این را باید از بچه هایی که توی بازار هستند مثل حسام یا نیما یا بهادر بپرسید. اگه بیارندم سفارشی میارند براتون معمولاً.
اگه قصد رفتن به اینتل نداری این طوری که میگی من یه پیشنهاد بهتر برات دارم، من یه GSKILL RIPJAWS X 2133 دارم ، رم های بسیار خوبیه، چیپش البته MFR نیست ولی به راحتی بالای 3000 میزنه اگه پردازنده ات تواناییشو داشته باشه.
سلام بر داش وحید گل :give_rose:نقل قول:
اساتید که نظرشون را فرمودند ولی چون در پرایوت دستور فرموده بودید این پست را زدم
اگر رم برای آورکلاک و ثبت رکورد میخوای که شهریار گرامی توضیح دادند
ولی اگر رم برای کار روزمره میخوای کلا پلتفرم am برای آورکلاک رم تعطیله
البته اگر هم به زور آورکلاک کنی تا حدود 1800 مگاهرتز گیر میکنی ( روی ایر و ولتاژ معمول ) توی هیچ نرم افزار کاربردی تغییر پرفورمنس چشمگیری نخواهی داشت
به همین دلیل پیشنهاد میکنم یه رم معمولی 1333 ارزون مثل آکستروم بگیر که تا همون حدود 1600-1700 آورکلاکش کنی که هم آور کلاک کرده باشی و هم هزینه کم انجام بدی ( 2 تا 4 گیگش حدود 220-230 تومنه )
در کل این پلتفرم به دلیل کنترلر مموری ضعیف به درد آورکلاک نمیخوره
پینوشت : روی 7/24 حتما پردازندتو آندر ولتاژ کن که به مین و پردازنده بیخود فشار وارد نشه
بسیار بسیار سپاسگذارم از تمام عزیزان مخصوصاً کاپیتان و نیمای گل
تصمیم کبری گرفتم حالا که هرچقدر هم تلاش کنم از لحاظ فرکانس رم در این پلتفرم محدود هستم و بالا پایین کردن تایمینگ تاثیر بسزایی در نتیجه عمل نداره پس میشه از رم معمولی استفاده کرد که زیاد فرکانس رم جابجا نکنم و بالا نبرم فقط پردازنده رو بکشیم بالا
امکان انجام این عمل هست دیگه درسته؟؟؟
وحید جان من توی یک تاپیک در مورد این پردازنده صحبت مفصل داشتمنقل قول:
توی این سری پردازنده ما یک پروتکشن دما داریم که به حدود 62-63 درجه برسه ولتاژ و فرکانس را به شدت کم میکنه
پس برای اینکه ما به این دما برسیم (روی ایر یا واتر کولینگ) باید ولتاژ را زیر 1.25 تنظیم کنیم که در این صورت ماکزیمم فرکانس ما بین 3.8 تا 4.2 میشه ( اون توربو مسخره را هم توی ستاپ آف کن )
به عبارت این پردازنده حتی در ولتاژ دیفالت هم توی ایران و بخصوص در مناطق شما درست کار نمیکنه و باید آندر ولتاژ بشه ( آورکلاک و آور ولتاژ پیشکش )
کلا برای اینکه وقت و عمرت حروم نشه میگم بی خیال این پلتفرم واسه آور باش
کرم آور کلاک اگر گرفتی یا یه 775 بگیر بزن بتروکنش یا اینکه به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کن :lol:
سلام
یک سوال پیش پا افتاده خیلی خنده دار دارم :دی :whistle:
از بین این رم ها کدوم یکی رو انتخاب میکنید اگر ممکن هست به ترتیب بچینیدشون متشکرمممممممممممم
Patriot Signature 4GB 1600 CL11
Corsair Vengeance 4GB 1600 CL9
Corsair XMS3 4GB 1600 CL11
Kingston HyperX Blu 1600 CL9
Kingston HyperX FURY Red 4GB 1600 CL10
Kingston HyperX FURY Black 4GB 1866 CL10
:11():
Kingston HyperX Blu 1600 CL9نقل قول: