پاسخ: راهنمایی برای خرید هارد 1 ترا و آیا با سیستمم مشکل پیدا نمیکنه؟
سلام من هم نظرم روی وسترن بلک هست که دوستان میگن پیدا میشه ! پس در خریدش شک نکن !
در مورد رید هم این مورد برای کاربران نا وارد توصیه نمیشه
500 و 1ترابايت وسترن نگير ، چون از پلاترهاي 500 گيگ استفاده نميكنه و اين باعث افت شديد كارايي ميشه. يكم تو نت سرچ كن چارتها رو ببين همهچيز دستت مياد. فعلا فقط 7200.12 و F3
نقل قول:
500 و 1ترابايت وسترن نگير ، چون از پلاترهاي 500 گيگ استفاده نميكنه و اين باعث افت شديد كارايي ميشه. يكم تو نت سرچ كن چارتها رو ببين همهچيز دستت مياد. فعلا فقط 7200.12 و F3
آرش جان
سند بیار چون این حرفت به نظر من اصلا صحیح نیست
من ۲ تا سیکست 7200.12 برای تست بستم کنار هاردهای وسترن بلک ولی به نظرم نرمی و استابلیتی وسترن بی نظیره
امروز هم دنبال سامسونگ f3 گشتم ولی پیدا نکردم ، به دوستانم سپردم آمارش رو در بیارند
فکر میکنم مثل جنگی که با سازگار راه انداختم تا بالاخره وسترن بلک را در لیست ورود ثابتشون قرار دادند یک جنگ هم با سام سرویس داشته باشم :wink:
البته قبلش باید یدونه گیر بیارم ببینم ارزش داره یا نه
اگر دوستان جائی أمار سامسونگ F3 رو گرفتند ممنون میشم یه خبری بهم بدن
انتظار داشتم امروز سامسونگ پیدا کنم و یه ریویو روی این ۳ هارد بزارم ، اگر تو این ۲-۳ روزه پیدا نشد از وسترن و سیگت یه تست اساسی میگیرم و نتیجش رو اعلام میکنم :give_rose:
تا اونجا که من شنیدم درایوهای 640 گیگ از نوی وسترن دیجیتال سیاه از بقیه درایوهای وسترن دیجیتال بهتر هستند.
در مورد سیگیت هم درایوهای 500 و یک ترا بایت بهتر هستند.
که اونم بخاطر فشرده تر بودن ذخیره اطلاعات بر روی دیسک هست.
یک چیز دیگه هم که هست درایوهای وسترن دیجیتال زمان جستجوی سزیعتر داشتند در حالی که درایوهای سی گیت 7200.12 سرعت انتقال داده بالا تر داشتند.
نقل قول:
پس چجوريه که از نظر کارآيي جزء بهترينهاست!؟ ميشه بگيد بر چه اساسي اين حرفو ميزنيد؟!
لطفا محصولات برترين کمپاني سازنده هاردديسک رو بيخود زير سوال نبريد. من که بستم و فوق العاده راضيم و واقعا از هر نظر(حتي ظرافت ساخت برد از بقيه يه سر و گردن بالاتره)
لطفا واسه حرفتون مدرک معتبر ارائه بديد.
نقل قول:
تا اونجا که من شنیدم درایوهای 640 گیگ از نوی وسترن دیجیتال سیاه از بقیه درایوهای وسترن دیجیتال بهتر هستند.
در مورد سیگیت هم درایوهای 500 و یک ترا بایت بهتر هستند.
که اونم بخاطر فشرده تر بودن ذخیره اطلاعات بر روی دیسک هست.
یک چیز دیگه هم که هست درایوهای وسترن دیجیتال زمان جستجوی سزیعتر داشتند در حالی که درایوهای سی گیت 7200.12 سرعت انتقال داده بالا تر داشتند.
عذر مي خوام بنده تابحال نه توي بازار درايو هاردديسک 640 گيگ وسترن ديدم و نه توي سايت. ميشه بگيد شما کجا ديديد؟!
این هاردهای وسترن یک ترابایت بلک وسترن چنده ؟ دوستم دو ماه پیش ورژن سبزش و گرفته بود 85 تومن !
نقل قول:
عذر مي خوام بنده تابحال نه توي بازار درايو هاردديسک 640 گيگ وسترن ديدم و نه توي سايت. ميشه بگيد شما کجا ديديد؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه میلیون که نیست
دقیقا 110 تومن