مرسی از لطف دوستان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان چرا 2 تا 500 بهتره ؟
RAID کنم یعنی ؟
Printable View
مرسی از لطف دوستان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان چرا 2 تا 500 بهتره ؟
RAID کنم یعنی ؟
ساسان تو من رو نشناسی بقیه چی باید بگن ( بابا امیرم )
برای این میگم چون هم از لحاز امنیتی بهتره و هم از نظر عدم درگیری
امنیت بخاطر اینکه اگر یک زمانی خدایی ناکرده یکی از هارد ها خراب بشه کل اطلاعات از دست نمیره
درگیری هم منظورم اینه هارد ها جدا از هم کار میکنن و مثلا اگر بخوای روی یک درایو چیزی کپی کنی کارهات سریعتر انجام میشه
موفق باشی امیر
:1. (35):
امیر جان ، اسم کاربریتو نوشتم که بقیه بدونن خطاب با کیه عرض من ، وگرنه که من ارات دارم خدمت شما :give_rose: .
آقا این 1TB اش دو برابره بافرش ، مهم نیست ؟ 1TB اشم در اصل 2 تا 500GB ه مثل اینکه .
آقا من زنگ زم سام سرویس ، میگه F3 هنوز وارد ایران نشده !
دوست عزیز مقدار بافر بیشتر سرعتی بیشتر از حالت رید ایجاد نمیکنه .نقل قول:
به هر حال من هم 2 تا 500 به صورت پیکربندی رید رو پیشنهاد میکنم چون شما از 2 پورت ساتا برای ارتباط با کل سیستم استفاده میکنید پهنای باند در برقراری ارتباط با دیسک سخت دو برابر خواهد شد .
در ضمن فروشندگان هر محصولی که موجود نداشته باشند میگن توی بازار نیومده . الان بیشتر هارد های سامسونگ که ما میخرم گارانتی شرکتی هستند و این سری هم در اصفهان موجود بوده .
با این حساب نظرا چند مدل مختلف شد !
اصفهان شما سراغ داری F1 ؟
راستی F3 500GB رو اینجا بافرشو نوشته 16 :
اینم صحبت bit-tech :کد:http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=469&ppmi=1155
کد:unlike the 1TB F3 which features 32MB of onboard cache, the smaller model only ships with 16MB, so won’t necessarily perform identically to our sample here.
نقل قول:
در مورد بافر حق با شماست مدل 500 دارای بافر 16 مگابایت هست . در مورد موجودی محصول توی بازار سرچ میکنم پیدا شد برات قیمت رو پ خ میکنم .
ساسان جان
امروز برات پرس و جو کردم همونطور که دوستان فرمودند گارانتی سام سرویس نیست این هاردها که دیگه پیگیری نکردم
سیگیت موجود بود رو پایه 88-89 که میگفتند هارد خوبیه :give_rose:
میگم این هارد سری اف سه کسی تو شیراز جایی سراغ نداره داشته باشند؟من که هر چی دنبالش گشتم کسی نداشت چند جا هم گفتن اینطور هاردی وجود خارجی نداره:1. (10)::gasp:یا جایی که انلاین سفارش داد یا ...
ساسان من گمونم بتونم یک حرکتی برات بکنم فقط باید عجله نکنی :wink:
من میدونم کجا این هارد رو داره فقط دعا کن نفروخته باشه چون زمانی که من میخواستم بخرم همش 12 تا موجودی بیشتر نداشت :whistle:
فردا انشالله اگر خدا بخواد میرم ولیعصر
با تشکر امیر
:1. (35):
آقا دستت درست ، من منتظرم ، خبرم کن .