نويد جان اين قيمت هاي رايان صبا هميشه فضاييه!!! من نميدونم كسي هم ميخره با اين قيمت!:wink:
Printable View
نويد جان اين قيمت هاي رايان صبا هميشه فضاييه!!! من نميدونم كسي هم ميخره با اين قيمت!:wink:
تو شهرستان ها قیمت ها از قیمت های رایان صبا حداقل 5 تا 10 تومن بالاتر هست برای همین مناسب تره
قبول ميكنم!!!
تو شهرستان ها بالاتر هم ميدن.
سلام :
من هميشه هدفم از قرار دادن لينک اين بوده که حدود قيمت معلوم بشه نه اصل قيمت ...
خوب همه مي دانيم که بازار سخت افزار ، بازار بي ثباتي هست ...
واسه ی 500 گیگ یا 1 ترابایت چه مارکی توصیه می کنید ؟
بچه ها میخوام یه هارد 500 اکسترنال بخرم ... به خاطر کار خودم و نیز افت شدید قیمتشون !!! یه توضیح فنی میدید ؟! میشه روش راحت بازی کرد ؟ سرعتشون چطوره ؟ بافرشون چند مگه ؟ چه مارکی رو پیشنهاد میدید ؟! :great::give_rose:
سلام وحید جان نمی دونم تا حالا چیزی در مورد xbox 360 شنیدی یا نه به تازگی فریم وری برای اون ها از طرف مایکروسافت اومده که می تونی بازی رو روی هاردشون نصب کنی و بازی کنی تفاوتی نمی کنه که چه مارکی باشه هار می تونه ارجینال خودش باشه یا WD سری bevs باشه اما من به شما همین سری رو پیشنهاد می دم که تهیه کنی سرعتشون از 5200 تا 7400 متغیر هستش ولی شما می تونی یه باکس ساتا بگیری + یه هارد لب تاپ من نمی دونم بافر این هارد ها چنده راستش تا حالا دقت نکردم اما چون ایکس باکس توانایی اجرای این بازی ها رو داره این اطمینان رو بت می دم که روی این سری در کامپیوتر هم اجرا میشه یک بار دیگه قید کنم فقط سری bevs یا bevt تفاوت این دو مدل در هد هولدر هستنقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشی خبرشو بده که چه کردی
نقل قول:
نظر خودم اینه !!! ولی مشخصاتش رو نمیدونم !!! 80 تومن ... خوبه ؟ نظرت چیه ؟ کارم رو راه میندازه ؟! :1. (27):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووود ؟! :1. (27):
سلام وحید جان
من خودم هم میخوام بخرم
اما الان وسترن نیست متاسفانه ( البته هست ولی با قیمت نامعقول )
البته 500 هیچ وقت 80 ئنخواهد بود شما این قیمت رو از کجا گرفتی من 320 رو 90 قیمت دارم اونوقت شما 500 رو 80 قیمت داری :1. (27):