سلام دوستان کسی نظری نداره
کاربر شهرسختافزار
باسلام
چه مدلی از فلش مموری 64 گیگ رو پیشنهاد می کنید ؟
نظرتون در مورد سن دیسک Ultra Flair CZ73 ظرفيت 64 گيگابايت چیست ؟
قیمت پایین مد نظرم هست
بعد این فلش "Ultra Flair CZ73 ظرفيت 64 گيگابايت" یک ایراد دارها و اینکه از Fat32 پشتیبانی نمی کنه
آیا دستگاه های دیجیتال ، تلویزیون و ... این فلش رو شناسایی میکنن برای ضبط فیلم ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سیلیکون پاور blaze b10 را بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (27-03-18)
کاربر شهرسختافزار
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دیگه ای پیشنهاد ندارید ؟
راستی ، فلش مموری که از Fat 32 پشتیبانی نکنه ، دستگاه دیجیتال ، دستگاه پخش صوت و ... این نوع فلش رو شناسایی نمی کنند ؟
سن دیسک حرف نداره
کیفیت محصولاتش خوبه
به نظر من اینارو بگیری بهتره
فلش مموري سن ديسک مدل CRUZER GLIDE CZ60
CRUZER DIAL CZ57
amir2121 (28-03-18)
اون را باید تست کنید و مشخصات دستگاهی که میخواهی چک کنی ببینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مدل سن دیسک هم خوبه . اپیسر 355 هم خودم دارم . تستش هم تو تاپیک hdtune گذاشتم .
amir2121 (29-03-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینapacer 355 رو دیدم در تاپیک فوق . شما راضی هستید ازش ؟
مدل 64 گیگ اطلاع دارید که چند گیگش قابل استفاده هست ؟
مدل 32 گیگش را دارم و بله راضی هستم . دو تا دارم از این مدلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (30-03-18)
سیلیکون پاور عالبه یه شصتو چهارشو دارم حرف نداره.منتهی یکم گرونه.
amir2121 (30-03-18)
کاربر شهرسختافزار
خیلی متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال آخرم این هست که تاحالا تونستید باحاش از طریق دستگاه دیجیتال برنامه ضبط کنید ؟ یا مثلا پخش آهنگ در ماشین
منظورم این هست که توسط تلویزیون ، پخش موزیک و ... این فلش مموری شناسایی میشه ؟
و اینکه الان دارم از فروشگاه اینترنتی سفارش میدم ، شما apacer 355 رو ترجیح میدید با گارانتی متین یا CRUZER GLIDE CZ60 با گارانتی ثمین ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks