با توجه به راهنمایی هایی که دوستان دیگه رو کرده بودید و بنده خوندم، کوچکترین شکی نسبت به حسن نیت شما ندارم و از شما بابت زمانی که میزارید کمال تشکر رو دارمنقل قول:
Printable View
با توجه به راهنمایی هایی که دوستان دیگه رو کرده بودید و بنده خوندم، کوچکترین شکی نسبت به حسن نیت شما ندارم و از شما بابت زمانی که میزارید کمال تشکر رو دارمنقل قول:
نقل قول:
البته جناب امید استاد همه ما هستن و طبعا نظری که میدن حرفه ای تره. به کیفیت لپ تاپ اصلا توجه نکردم دلیل اصلی من این بود که شاید روزی بخوای لپ تاپ رو بفروشی و یک لپ تاپ بهتر بخری که اون 860 کاربردی تره و یا مثلا یک pc جدید بخوای بخری (اینده نگری کردم) . اگه واقعا فقط روی همین لپ تاپ می خوای و امکان خرید لپ تاپ جدید نداری به نظرم هرچی ارزوتر بخری بهتره. حتی 120 گیگ هم کافیه. مثلا من الان 240 گیگ خریدم فقط 40 گیگش پره بقیش خالیه مونده رو دستمنقل قول:
تو پست های قدیمی دیدم که آقای AMD>INTEL هم تاکید بر سامسونگ داشتن. حالا هم ایشون هم نگفتن بهترین برند وسترن هست بلکه گفتن با توجه به قیمت و کارایی وسترن توصیه میشه.
یعنی اینقدر لپ تاپم ضعیفه که فرقی نمی کنه چه ssd روش بندازم؟نقل قول:
سوال آخرم:
ssd هایی که در موردشون صحبت کردیم(سامسونگ - وسترن - گیگابایت) در مقابل ضربه و شوک مقاوم هستن؟
تفاوت هارد , SSD روی هر سیتمی مشخص میشه . خرید SSD سیستم شما را بسیار سریع میکندنقل قول:
SSD نیازی به مقاوم بودن در این موارد نداره چون مثل هارد مکانیکال نیست .