دوست عزیزم با Recover My Photos برگردوندم با اسم های خودشون...نقل قول:
قربانت شهریار:1. (29):
Printable View
دوست عزیزم با Recover My Photos برگردوندم با اسم های خودشون...نقل قول:
قربانت شهریار:1. (29):
با اسم خودشووووووووون ؟!!!!:1. (27): :1. (27): :1. (27): :1. (27):نقل قول:
شهریار جان چرا زودتر نگفتی كه من هم عكس هامو برگردونم ؟!!:1. (28): :1. (28): :1. (29): :1. (35):
دوستان كه مشكل بازگشت اطلاعات دارن حتما" به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تاپيك مراجعه نمائيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من تمامي اين برنامه ها را امتحان كردم هيچ كدوم فايل هاي من را به طور كامل بر نگرداند و به يه اسم ديگه ذخيره مي كنه
حتي درايوم را كويك فورمت هم كردم
من كه ديگه كم آوردم اينا حرف كه مي شه
نقل قول:
دوست عزيز با اين برنامه هم جواب نداد
شايان ذكر است كه قبلش من درايو را كويك فورمت كردم
يه سوال
آيا را هي روشي هست كه از پاك شدن اين فايل ها كه يه موقع هم موجب سكته مي شه جلوگيري كنه؟
من کی گفتم فرمت کنی؟ مشکل من این بود که درایو را نمیشناختن برنامه ها که مجبور شدم اینکارا بکنم. در ضمن به اسم خودشون باید سیو کنه. برامنکه همرو عین اولش برگردوند.
سلام دوستان.
این راه رو هم امتحان کنید (گرچه خیلی ابتدایی هست، ولی) شاید جواب داد...:
به منوی Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools رفته و گزینه System Restore را باز کنید.
در پنجره جدید، گزینه Restore my computer to an earlier time را فعال کرده و بر روی Next کلیک کنید. سپس تقویمی نمایان میگردد. شما با استفاده از این تقویم، میتوانید به روز موردنظر خود برای بازگرداندن کامپیوتر به آن روز بروید. توجه داشته باشید که این روز باید قبل از زمان پاک شدن اطلاعاتتان باشد.
سپس مراحل را دنبال کنید (که بسیار ساده هستند) و کار بازگردانی حالت کامپیوتر را انجام دهید.
در آخر باید بگم که من خودم یکی از دوستام تعریف میکرد که یکی از دوستاش (!) اطلاعاتش پاک شده بوده و از همین راه اونها رو بازیابی کرده.
موفق باشید. :1. (26):
عزيز شما خودتون گفتيد جواب نداد وقتي كويك فورمت كردم جواب دادنقل قول:
مال من هم قبل از فورمت خوب جواب نداد ولي وقتي كويك فورمت كردم جواب داد با اين تفاوت كه به يك اسم ديگه سيو مي كنه و دوم اين كه يك سري از عكس ها را هم باز يابي نكرد
شما چطور فورمت كرديد و جواب داده اون هم با اسم قبليشون؟
بعد از کوییک فرمت با برنامه گزینه یکی مونده به اخر( سومی) را بزن و درایو مورد نظر انتخاب کن و بزار سرچش که تموم شد. فایلاتو انتخاب کن و سیو فایل بزن. همین کارو کردم من