آیا مثلا آپدیت جدید کارت گرافیک و این نرم افزار نشون میده؟نقل قول:
یا با آپدیت ویندوز کارت گرافیک هم آپدیتش انجام میشه؟
جواب هر دو این سوالات خیر است.
لطفا به کاربران راهنمایی های اشتباه نکنین.
از مدیر انجمنی مثل شهر سخت افزار بعیده.
Printable View
آیا مثلا آپدیت جدید کارت گرافیک و این نرم افزار نشون میده؟نقل قول:
یا با آپدیت ویندوز کارت گرافیک هم آپدیتش انجام میشه؟
جواب هر دو این سوالات خیر است.
لطفا به کاربران راهنمایی های اشتباه نکنین.
از مدیر انجمنی مثل شهر سخت افزار بعیده.
HP Support Assistant offers a single location for your computer support needs. From here, you can automate and schedule maintenance, troubleshoot problems, find information about your computer and related topics, and get assistance using self-help options or by contacting HP. This software is available for supported notebooks with supported operating systems.نقل قول:
فكر ميكنم توضيح سايت hp كامل باشه . بعد عزيز من ايشون ويندوز لپتاپشون ارجينال هست خيلي از درايورها به همراه اپديت هاي ويندوز اپديت و نصب ميشه . حال شما ميگيد من اشتباه ميكنم . يك دليل و مدرك بياريد مشكلي نيست .
The HP Support Assistant is a collection diagnostic and repair tools that will keep your computer operating as efficiently as possible. You are strongly encourage to install the newest version and allow it to run tune up and diagnostic services on a regularly scheduled basis. For instance, set the program to run once a month, late at night, when the computer is not in use.
If you have a problem with your computer and you contact HP for assistance, you will be instructed to use the HP Support Assistant to install any known updates and run diagnostic tests BEFORE you can receive any specific technical advice.
The HP Support Assistant uses model specific information to diagnose hardware and software issues, install updated drivers and patches, and provide you with additional information and tools to keep your computer operating properly. It can be used if the original operating system was Windows 7 or Vista, or if it was updated to Windows 7 or Vista.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما خودتون در پست های قبلی گفتین که درایورها توسط آپدیت ویندوز به روز میشن و این برنامه برای بایوس و frimware لپ تاپ هست.نقل قول:
من بعد از 7 سال کار تخصصی در زمینه سخت افزار و تجاربی که داشتم این حرف و میزنم.
فکر کنم تا به حال حداقل فقط 3 تا لپ تاپ اچ پی با ویندوز اورجینال خودم داشتم(جز اونایی که برای تعمییر و فروش بودند.)نقل قول:
شما گفتین که تمام آپدیت های یک لپ تاپ توسط ویندوزش و این HP Support Assistantانجام میشه و دیگر هیچ نیازی به آپدیت توسط خودمون نیست.
من طبق تجربه و اطلاعاتی که دارم میگم شاید فقط 90 در 100 یا کمتر آپدیت ها توسط آپدیت ویندوز انجام بشه و توسط HP Support Assistant به ما اطلاع داده بشه و اگه بخواییم مطمئن بشیم که تمام قسمت های لپ تاپمون آپدیت شدن یا نه باید از سایت های سازنده قطعاتش یکی یکی چک کرده و آپدیت های جدیدش و بگیریم.
مدیران دیگر فروم هم میتونن نظرشون و در این مورد بدن فقط بدون قصد و غرض و جواب درست و بگن تا این تاپیک برای بررسی بیشتر به فروم های دیگر کشیده نشه.
دوست گرامي اگر از اول تاپيك رو مطالعه كنيد من كامل توضيح دادم . من بر اساس نوشته سايت hp درباره اين برنامه حرف ميزنم نه از تجربيات خودم .
من این تاپیک رو از اول مو به مو مطالعه کردم.
سوالی که اینجا برای من پیش میاد اینه که شما گفتین تمامی آپدیت های یک لپ تاپ یا سیستم توسط آپدیت ویندوز اون انجام میشه و نیازی به آپدیت از شرکت سازنده نیست.
و اینجا اشاره شده به لپ تاپ های اچ پی که باز شما گفتین در صورت استفاده از نرم افزار Assistant اچ پی و آپدیت ویندوز اورجینال لپ تاپ به صورت کامل آپدیت میشه.
سخن من اینکه با شما این حرف شما درست نیست و برای آپدیت کامل باید یک به یک به سایت سازنده ی لپ تاپ و قطعات اون مراجعه کرده و جدیدترین آپدیت ها رو از اونجا گرفت وگرنه با آپدیت ویندوز و این نرم افزارها کار به جایی نمیره.
اين هم guide كامل اين برنامه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام امید جان
بنده الان ویندوزم و آپدیت کردم و با این نرم افزار hp support assistant هم تمام نرم افزارهایی رو که گفت آپدیت کردم جز آپدیت ویندوز به 8.1 ...
الان اگه شما بفرمایین که چه قسمت هایی از یک لپ تاپ (سخت افزاری) قابلیت آپدیت کردن نرم افزارهاشون هست (آپدیت برنامه های نرم افزاری مخصوص هرکدوم از قطعات سخت افزاری لپ تاپ) من یکی یکی از سایت های سازنده ی قطعات سخت افزاری لپ تاپ خودم چک میکنم و نتیجه رو بهتون میگم.....
که آیا آپدیت ها تماما توسط برنامه اچ پی و آپدیت ویندوز انجام میشه و یا نه ....
:give_rose:
درايورهاي whql تماما تو پروسه ويندوز اپدت هستند . شايد از نظر زماني كمي ديرتر باشه چون بايد تاييديه ميكروسافت رو داشته باشه .
شما درايورهايي كه داري تو ديوايس منيجر مشخص هست .
اين آخرين پست من تو اين تاپيك بود .چون نه وقت و نه حوصله بحث هاي بيهوده رو ندارم .
من هم به عنوان آخرین پست توی این تاپیک ....
چند پست قبلش هم از مدیران خواهش کردم که چون به نتیجه رسیدیم قفل کنن تاپیک و ....
من که لپ تاپ آکبند اچ پی 7356se رو خریده بودم و فقط اقدام به آپدیت ویندوز اورجینالش و چند تا مورد از طریق hp support assistant کرده بودم از طریق دیوایس منیجر تک به تک روی تموم درایور ها راست کلیک کردم و آپدیتشون و چک کردم همه ی درایورها آپدیت بود جز درایور کارت گرافیکم nvidia که اون هم آپدیت شد !
فک نکنم دیگه جای بحث توی این تاپیک مونده باشه توروخدا آدم و از تاپیک بازکردنش پشیمون نکنین مدیران خواهشا تاپیک و قفل کنین.
با تشکر
:11():
و تشکر ویژه از امید جان
:1. (22):