ممنون دوست عزیز تشکر بابت زحماتتان
Printable View
ممنون دوست عزیز تشکر بابت زحماتتان
روی بعضی پلیرها میشه کدک نصب کرد اما نه به راحتی !
دوست من یه hi fi سونی داشت داد بیرون براش کدک MP3 ریختن دیسک های حاوی فایلهای MP3 رو تونست پخش کنه
ولی خب هر دستگاهی فرق داره سیستمش
بهترین راه برای شما تبدیل فرمت پیش فرض ریسیور به فرمت های جدید و بروز هست
عزیزان در پرشین تولز که ادرسش را در صفحه اول گذاشتم به نتیجه خوبی رسیدیم
یه راه کار برای فایل های ام کا وی یه نرم افزار هست که زیرنویس و صدای فیلم را از mkv جدا میکنه با اون نرم افزار در عرض چند ثانیه صداشو بردار یه فایل صوتی میده بهت با یه نرم افزار مبدل تبدیل کن به فرمت صوتی مورد نظرت
بعد با همون نرم افزار که فایل صوتی را استخراج کردی اون فایل صوتی تبدیل شده را بزار داخل ام کا وی و بعد حالشو ببر
سایت اون نرم افزار استخراج صوت توی گوگل سرچ کنی برات میاره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی ممنون ببخشید موقع باز کردن نرم افزار و موقع اضافه کردن فایل mkv این ایرور ها را میدهد خواهشا اگر امکان دارد در مورد روش کار یکمی توضیح بدهیدنقل قول:
آپ کردم اینجا دانلود کن نرم افزار تست شده را
اینم عکس نرم فزار
نرم افزارت را نصب و باز کن
فیلم ات را بکش داخل نرم افزار
قسمت b عکس را که میبینی فایل های داخل mkv است زیرنویس و کدک های صوتی و فایل تصویری
اول فایل های صوتی را تیک دار کن بیا پایین گزینه x را بزن فایل های صوتی را میده بیرون
بعد ببین کدوم کامل تره بعضی فیلم ها 1 فایل صوتی داره بعضی ها چند تا
اونا رو که ازش گرفتی تبدیل کن به فرمت دلخواهت چند دقیقه کوتاه طول میکشه چون صوتی است
باز نرم افزار را باز کن فیلم را باز بکش داخل نرم افزار این بار فرمت تصویری را ازش استخراج کن جوری که اگه فیلمو نگاه کنی صدا دار نیست
و آخر سر باز نرم افزار را باز کن اون فرمت صوتی تبدیل شده و فیلم بدون صدا را هردورا بکش داخل نرم ازفرا بعد گزینه میکس را بزن فایل صوتی میره داخل فیلم
با این روش میتونی زیرنویس هم بزاری بدون افت کیفیت و بدون چسباندن به فیلم همه اینا 5 دقیقه طول نمیکشه
یه خورده باهاش کار کنی نخش میاد دستت
باز نتونستی شماره میدوم زنگ میزنی بهت میگم
این عملیات فقط مال فایل های mkv است
دستت درد نکند واقعا عالی بود در عرض چند ثانیه صدا در اومد در عرض 5 ثانیه هم متصل کردم فقط موقع تبدیل کردن فایل صوتی 15 دقیق طول کشید اگه واسه اونم یه نرم افزار چند ثانیه ای معرفی کنید همه اش ثانیه ای میشه
میتونم بگم بهترین راهکار بود
فردا بهت میگم نرم افزارها توی یه سیستم دیگه است اونم خاموشه دقیق ورژنشو میگم همونو دانلود کن اگر حجمش کم بود خودم آپ میکنم
آپ کردم ایجا دانلود کن
در بین تبدیل ها من این یکی را قبول دارم
این ورژنش بهتر از ورژن جدیدش هست سرعتش هم عالیه البته موضوع تبدیل رابطه نزدیکی با سیستم شما داره اگر سیستمت قوی باشه سریع تبدیل میکنه
از تنظیمات نرم افزار هم سی پی را بزار رو 100 درصد زودتر تبدیل میکنه نرم افزار کارهای دیگه ای هم میکنه مانند تبدیل دی وی دی منو دار همراه با زیرنویسش و..............