برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این آموزش را پارسال نوشتم . کامل توضیح دادم
Printable View
این آموزش را پارسال نوشتم . کامل توضیح دادم
با تشکر از آموزش جامعی که لینک دادید.یک سوال برام پیش اومده.من می خواهم فایل ایزو ویندوز 8.1 که 64 بیتی هستش رو روی فلش بوتیبل کنم.در آموزشتون به این نکته اشلره کردید:نقل قول:
نقل قول:
در قسمت Partition scheme and target system type باید روی گزینه GPT partition scheme for UEFI computer باشد
File system باید روی FAT32 باشد
همونطور که می دونید فایل ایزوی فوق 4.2 گیگ حجم داره و از 4 گیگ بیشتره.بنابراین در قسمتFile system باید حالت NTFS رو انتخاب کنیم.
اما جالبی کار اینجاست که چه روی حالت FAT32 و چه روی حالت NTFS فلش بوتیبل با موفقیت ساخته میشه.البته من هنوز برای نصب ویندوز ازش استفاده نکردم تا ببینم اونجا هم درست کار میکنه یا نه.
بنابراین ما بالاخره کدوم یک از این دو حالت رو باید انتخاب کنیم؟
من از فلش 8 گیگ استفاده میکنم و به راحتی FAT32 فرمت میکنم .نقل قول:
من از فلش 16 استفاده می کنم و هم روی FAT32 و هم روی NTFS فلش بوتیبل ساخته میشه.خوب ما نباید چون حجم 4.2 گیگ هست حتما روی NTFS فلشو بوتیبل کنیم؟نقل قول:
نه تفاوتی نمیکنه .
مگه نباید در پایان بوتیبل شدن توسط rufus پایین برنامه بنویسه done? پس چرا برای من در پایان کار این شکلیه؟
به جای done مینویسه 1device found . این یعنی الان به درستی بوتیبل شده؟
نه درسته . نمینویسه DONEنقل قول:
والحمدلله رب العالمین با تشکر فراواننقل قول:
سلام
ببخشید من هم دقیقا به این مشکل برخوردم، مادربردم مدل Asus H110-Plus و وقتی موقع بوت کلید Del رو میزنم وارد محیط EFI میشه، اونجا در قسمت تنظیمات بوت فقط گزینه های SSD و DVD و Disabled وجود داره، چطوری USB رو باید انتخاب کرد؟ (یادمه قبلا که مادربرد ها بایوس داشتن گزینه ی Removable Drive هم وجود داشت که میذاشتیم روی اون و ریستارت میکردیم)
وقتی فلش را به سیستم وصل باشه این گزینه هم میاد .نقل قول: