نه اخه حساب اینه که دانلود منیجر بعضی سایتارو دانلود نمیکنه حتی غیر هیتلرها واسه همینه که گفتم دانلودراکپلورر.ایا دانلود منیجری هست که مثله idm باشه ولی مشکل اینو نداشته باشه؟
Printable View
نه اخه حساب اینه که دانلود منیجر بعضی سایتارو دانلود نمیکنه حتی غیر هیتلرها واسه همینه که گفتم دانلودراکپلورر.ایا دانلود منیجری هست که مثله idm باشه ولی مشکل اینو نداشته باشه؟
من تا زمانیکه ندونم مشکل شما از چه سایتی هست نمیتونم کمکی بکنم من خودم فقط با idm دانلود میکنم دانلود منیجر هم زیاد هست
تو سایت p30download و soft98.ir برین زیاد پیدا میشه اما اینکه مشکل چی هست من نفهمیدم
لینک رو هم نمیدین که من چک کنم پس مشکل نامفهوم میشه
من مشکلمو کلا گفتم باشه اگه باز به این مشکل خودم بهتون لینک میدم اتفاقا امروز به این مشکل خوردم وقتی نگاه کردم دیدم لینک دانلود حذف شده حق داشته دانلود نکنه ولی در کل با سایتایی که معتبر نیستن به این مشکل میخوره مثله سایتای خارجی واسه دانلود ترینر یا یک بازی کامپیوتری چون معمولا پولین و پسورد میخوان ولی گاهی واقعا بی دلیل دان نمیکنه یا مثلا گاهی از اپارات فیلم دان می خوام بکنمم اینطوری میشه ولی بیشتر دان موسیقی و فیلم و ترینر اینطور میشه اقایون ممنون خسته نباشید که جواب دادین مرسی:party::give_rose::love::1. (5):
سایت رپیدپارس از اپارات و ...توب پشتیبانی میکنه کافیه لینکشو بدین تا براتون مستقیم کنه
مثلا" این لینکو من از اپارات توسط رپیدپارس مستقیم کردم البته بعد دانلود باید پسوند یا فرمت فایل رو به flv تغییر داد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ما در خدمتیم
ببخشید اساتید محترم هزینه استفاده از رپیدپارس رایگانه ؟ یعنی میشه مثلا یه لینکو مستقیم کرد یا نیاز به اکانت پرمیوم داره ؟ :great:
اون دوستی که گفته بود لینک بده مشکلتو حل کنم این یدونه از اون اینکاس که دانلود نمیکنه idm
یا این لینک
دوست عزیز لینک مشکل داره من با مرورگر هم دانلود میکنم حجم فایل 361 مگابایتی رو 560 کیلوبایت نشون میده
سرور اپلودبوی مشکلی نداره من خودم تست دانلود کردم در حالت رایگان هم اجازه دانلود با idm رو میده
این تست من برای شما بود
راپیدپارس ارزانترین سرویس لیچ هست 6گیگ 2 هزار تومننقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]تا 1 گیگ رایگان هست البته سرورهای پشتیبانیش بقدره راپیدپارس و رپیدباز و مولشیر زیاد نیست
ترین بیت . رپیدباز.رپیدپارس بعد مستقیم کردن لینک حجم فایل رو از حجم خریداری شده کم میکنند و فایل رو سرور خودشون میره
ولی mul.ir فایل رو اگه مستقیم کنید زمانیکه دانلودش کنید از حجم خریداری شده کم میکنه و لینک هم تا زمانی که در خود هاست مربوطه اعتبار داشته باشه فعال هست
سلام دانلود منيجر رو بازكنيد بريدتوتنظيمات از اونجا ميتونيد مشاهده كنيد تيك تمام مرورگرها خورده يانه!
یعنی شما لینک ایشون رو میتونید دانلود کنید ؟نقل قول:
اگه شد یه عکس از شروع دانلود بگذارید