مشکل شما به خاطر عدم استفاده آنتی ویروس بصورت دائم هست .
بهترین کار دانلود avira rescue cd و اسکن سیستم بصورت بوتیبل هست . این کار رو اول انجام بدید بعد باید برید تو ویندوز و یک آنتی ویروس نصب کنید و رجیستری ویندوز و فایلها رو اصلاح کنید .
سلام کامپیوترم ویروسی شده،هرچی پوشه داخل درایو ها هست فرمتش اپیکلیشن شده و حجمش 933کیلو بایت، وقتی پوشه رو باز میکنم در تب جدیدی باز میشه و محتوای آن مشکل ندارد.
یک درایو هم که باز نمیشه و میگه باید فرمت بشه.
ویروس نیوفولدر هم هست که پاک نمیشه.
و در آخر از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟
لطفاً دوستان به همش کامل جواب بدید چون بعد از یک مدتی که ویندوز عوض میکنم همه اینا تکرار میشه.
|
|
مشکل شما به خاطر عدم استفاده آنتی ویروس بصورت دائم هست .
بهترین کار دانلود avira rescue cd و اسکن سیستم بصورت بوتیبل هست . این کار رو اول انجام بدید بعد باید برید تو ویندوز و یک آنتی ویروس نصب کنید و رجیستری ویندوز و فایلها رو اصلاح کنید .
M3RS4D 50062 (10-09-15), sajjad.2014 (22-06-15)
بعد از نصب ویندوز یک درایو باز نمیشه میگه باید فرمت بشه اونم درست میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (22-06-15), sajjad.2014 (23-06-15), SajjadKhati (23-06-15)
من avira نداشتم با avast بوت اسکن کردم الان درسته. ریجیستری هم درست کردم. فقط مشکل فرمت درایو مونده با این مشکل داخل عکس، داخل درایو یک سری پوشه hidden هست که پوشه های اصلی هست و مشکلی نیست اما همونا دوباره هست با همون فرمت داخل عکس. حالا اگه اونا رو پاک کنم اون پوشه اصلی ها هم پاک میشه؟Capture-1.PNGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این برنامه استفاده کنید
Back 2 Normal Mode 2.5.2
M3RS4D 50062 (10-09-15), sajjad.2014 (23-06-15)
|
|
حالا اونایی که خط کشیدم داخل عکس پاک کنم یا hidden?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و قضیه درایو که باید فرمت بشه چه کنم؟
اون برنامه میتونه مشکل فایلها رو حل کنه . برای مشکل فرمت درایو با برنامه زیر یکبار rebuild mbr بزنید apply کنید باید مشکل حل بشه
MiniTool Partition Wizard Professional + Server 9.0.0 مدیریت پارتیشن ویندوز - دانلود رایگان نرم افزار
درست نشد ریستارت کردم بازم نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks