چطوری با یه ویندوز دیگه ، رو ریجستری این ویندوز کار کنم؟چون سیستم الان فریزه و اگه ریجستری رو تغییر بدم و ریست کنم برمیگرده به حالت قبلینقل قول:
Printable View
چطوری با یه ویندوز دیگه ، رو ریجستری این ویندوز کار کنم؟چون سیستم الان فریزه و اگه ریجستری رو تغییر بدم و ریست کنم برمیگرده به حالت قبلینقل قول:
خودش نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو معرفی کرده . تو سیدی هیرن بوت هم یکسری برنامه برای تغییرات توی رجیستری هست .
- - - Updated - - -
این رو هم تست کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هواست باشه که ویندوز عوض نکنی دوست عزیز
تا disable نشده باشه ویندوز عوض نکن که بلایی سرت میاد که مجبور میشی کل هاردتو پارتیشن بندی کنی
سر من اومد و بدون اینکه unistalll کنمش ویندوز رو اومد عوض کنم و وقتی که درایو فرمت شد تبدیل به داینامیک شد و دیگه نشد رو درایو ارجینال لپ تاپم و از ویندوز اورجینالش استفاده کنم و هیچ سیستم عاملی روش نصب نشد چون درایو داینامیک بود
پیشنهاد میکنم دوباره نصبش کن و به روش صحیح حذفش کن تا از کردت پشیمون نشدی و کل هاردت به فنا نرفته
حالم از این برنامه بهم میخوره
شما ام بهتر برای دانلود فایلت مسیر ذخیره شدن فایل رو از داخل idm به درایوی که deepfreez روش فعال نیست تغییر بدی اگر نداره کلا بیخیال شو
گشتم نبود نگرد نیست
الان تصمیم گرفتم ویندوز رو عوض کنم ولی من نسخه استاندارد نصب کرده بودم.آیا این نسخه بعد نصب ویندوز هم هست یا نسخه Enterprise اینطوریه؟نقل قول:
مسیر ذخیره IDM رو عوض کردم ولی مشکل من اینه که هر بار باید بعضی از دانلود ها از اول شروع بشه.چون سیستم های سایت دانشگاست و بعضی از دوستان که کارشون با سیستم تموم میشه خاموشش میکنن.میخوام GTA V رو دانلود کنم نمیزارن بابا:1. (28):
برنامه دوباره نصب نمیشه.قبلا همه ی این کارا رو کردم.خیلی راه ها رو امتحان کردم نشد.آخرش مجبورم ویندوز رو عوض کنم
من enterprise رو نصب کرده بودم.شما چون منهدمش کردی بخاطر اون مشکلی برات به وجود نیاوردنقل قول:
کلا از خیر هک کردنش بیا بیرون.
پارت هاش رو دونه دونه بزن دانلود شه
هکش میکنم.چند تا برنامه برای هکش پیدا کردم.کلا فریز غیر فعال باشه بهتره.پارت هاش رو دونه دونه دانلود میکنم.تک پارت که نیستنقل قول:
ولی مثلا یه پارت 2گیگی ، 1.5گیگش دانلود شده یه دفعه سیستمو خاموش میکنن میپره.ولی اگه فریز نباشه زودتر دانلود میشه
اون برنامه آنتی جواب داد برای دیپ فریز ؟
هر چی آنتی فریز تو اینترنت بود تست کردم هیچکدوم جواب نداد.ویندوز رو عوض کنم بهترهنقل قول:
به نظرتون تو نسخه استاندارد بعد از تعویض ویندوز هم سیستم فریز باقی میمونه یا فقط نسخه Enterprise اینطوریه؟
در آخر میخوام بگم که خیلی برنامه مضخرف و اعصاب خرد کنیه .خیییلییی....:1. (12)::1. (12)::1. (12):
برای کافی نت ها و سیستم های همگانی خوبه ولی اصلا رو سیستم اصلی خودتون نصبش نکنید
کلا داستان داره . باید تست کنی .نقل قول:
نسخه معمولی برای سیستم های با کاربرد عمومی هست نسخه سرور و اینترپرایس برای سیستم های تحت شبکه هستش بشخصه استفاده کردم مشکلی هم نداشتمنقل قول: