برای دوبله از Video Dubber استفاده کنید .Crystal Video Dubber
Printable View
برای دوبله از Video Dubber استفاده کنید .Crystal Video Dubber
گلپسر امید ، Crystal Video Dubber توی توضیحاتش این نیومد که میتونه صدای یک خواننده یا گوینده را از پس زمینه اش جدا کنهنقل قول:
این کار ، کار نرم افزارهای پیشرفته ی ویرایش صداست
گلپسر david حتی audio director هم شاید نتونه صدای خواننده رو باقی بزاره (میتونه فقط صدای خواننده رو حذف و پس زمینه ی موزیک رو باقی بزاره) . البته بصورت دستی خودت میتونی توی audio director هر کاری دلت خواست کنی که یکیش همین که صدای خواننده رو باقی بزاری اما بصورت دستی هم خیلی خیلی زمان بره و هم شاید کار اون جور قشنگ درنیاد
کلا باید سطح نرم افزار پیشرفته ی صوتی کار کنی . شاید Adobe Audition بتونه جواب کارت رو بده (نمیدونم) . شاید هم نرم افزارهای حرفه ای تر مثل نرم افزارهای خلق موزیک و ...
کلا برای حذف VOCAL به برنامه های حرفه ای نیاز داره باهات موافقم .
با تشکر از همه دوستان.اتفاقا من تا حدودی با adobe adution هم کار می کنم.اما در اون برنامه هم حذف وکال بیشتر صدای خواننده در موزیک رو میتونه حذف کنه و صدای بازیگرها در فیلم موقعیکه حرف می زنند رو نمیتونه کاریش بکنه.برای منظوری که من دارم فکر کنم نرم افزارهای خیلی پیشرفته ای لازم باشه که صدا و سیما یا استودیوهای معروف دوبلاژ ازش استفاده می کنند.
دقیقا باید از یک شخصی وارد به این کار سوال کنید .نقل قول:
اگه در زمینه ی ویرایش ویدئو میخاستی ، هم راحت تر بود و هم خیلی ها بلدن و میتونن کمک کنن
اما تو زمینه ی صوتی خیلی کم افراد هستن بصورت حرفه ای توی این زمینه (تهش افراد عادی با ویرایش صوت که کار audio director یا adobe audition هست ، کار میکنن)
باز هم میگم اگه بتونن کسی کمک کنه یا نرم افزار خاصی پیشنهاد بده ، میتونه یکی از آدمهای گرافیست باشه (اونم شاید) و مخصوصا آدمهایی که توی ساخت موزیک و خلق صوت (نه فقط نرم افزارهای ویرایش صوت) کار میکنن