پاسخ: عدم شناسایی آنتی ویروس نصب شده توسط Action Center ویندوز 7 - windows 7 Action Center cannot find installed Antivirus Program
ویندوز تقلبی که آپدیت نشه یا با هربار آپدیت کرک بخواد با نرم افزار اورجینال کسپرسکی = امنیت 100 درصد؟
میخوای یک تست اسکرین لاگر یا کی لاگر بدم ببینی کسپر یک عکس والعمل کوچیک هم انجام نده ؟
من مورد رو خودم بررسی کردم ویندوز سون هیچگونه ناسازگاری با کسپرسکی 2012 نداره از عکسی هم که گرفتم مشخص هست
موفق باشید
ویرایش
میتونید آخرین نسخه نرم افزار رو نصب کنید اگه لایسنس معتبر باشه میتونید با تماس با نمایندگی نحوه دریافت آخرین ورژن برنامه رو بپرسید
ویندوز رو عوض کنید
راهی که شرکت Avast گفته رو با دقت انجام بدهید
راهی که فروم کسپرسکی گفته رو انجام بدهید
از نرم افزار fix استفاده کنید
در نهایت با پشتیبانی فنی نمایندگی کسپرسکی تماس بگیرید
پاسخ: عدم شناسایی آنتی ویروس نصب شده توسط Action Center ویندوز 7 - windows 7 Action Center cannot find installed Antivirus Program
ویندوزم مرتب آپدیت میشه ...
شما مگه از چه نرمافزار امنیتی استفاده میکنی ؟
من به خاطر یه اتفاقی که برام افتاد کسپر رو انتخاب کردم ... یه بار یه افتضاحی شد که هر چی نرمافزار معروف بود مثل avira - avg - panda - norton - mcaffe - quickheal - امتحان کردم نشد تا آخر کسپر رو که نصب کردم سیستم رو نجات داد هیچی کل سیستم فایل های آسیب دیده هم ریپیر کرد و وین شد عین روز اولش ... سال 2010 بود ... ازون موقع با لایسنس اصل میخرم و تا حالا اتفاقی برام نیفتاده ... ضمن اینکه از Malwerbyte ارجینال در کنارش استفاده میکنم .
تو فروم کسپر جوابی پیدا نکردم ...
پشتیبانی ایران هم که نیست ( با معلومات ) ، بایست بشینم یه نامه زبان اصلی واسه سایت اصلیش بنویسم ...
من از Norton internet security 2012 استفاده میکنم که اون هم بعد از نصب مورد شناسایی اکشن سنتر ویندوز قرار میگیره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من هر راهی بلد بودم یا پیدا کردم گفتم و حتی خودم با vmware یه تستی کردم اما اون هم کامل نصب و شناسایی شد
صبر کنید باز دوستان بخش نرم افزار شاید راهی پیدا کنند
در مورد امنیت علاوه بر نصب یک Internet Security حتما" از یک Anti Loger استفاده کنید آنتی لاگرها با نرم افزارهایی مثل مالوربایت یا ضد جاسوس ها فرق میکنند
تنها دو نرم افزار در این زمینه هست
SpyShelter با پشتیبانی کامل از ویندوز 64 بیتی 32 بیتی
Zemana Anti Loger با پشتیبانی کامل از ویندوز 32 بیتی و سازگار با 64 بیتی
ضد مانیتورینگ سیستم - ضد ضبط تصویر وب کم و صدای هدست در چت - ضد کی لاگرها -و ...
فرقی نمیکنه چی باشه نورتون یا پاندا یا کسپر هیچکدوم توانایی ضد لاگر ندارند
میتونی بری در سایت zemana یه تست بگیری از کی لاگر تا ببینی کسپر لایسنس دار براحتی اجازه مانیتورینگ سیستم و اجرای کی لاگر رو میده
موفق باشی