آنتی ویروس رو حذف کردم
راحت شدم
Printable View
آنتی ویروس رو حذف کردم
راحت شدم
اتفاقا این یکی از سوالات مهمه
میتونی از انتی ویروس خود ویندوز استفاده کنی ولی این انتی ویروس میزان شناساییش در حد بقیه انتی ویروسا نیست اگر به سایتهای ناشناس سر نمیزنی میتونی استفاده کنی و در کنارش فایروال ویندوز هم فعال کنی
اینترنت سکوریتی رایگان شرکت کومودو به دلیل فایروال بسیار قدرتمند گزینه بسیار بهتری به جای ESET هست .
من به شخصه از دو انتی ویروس خوشم میاد کسپر و کومودو فعلا رو سیستمم کومودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم البته کومودو یه مقدار برای کاربرهایی که با پرسش و پاسخ انتی ویروس اشنا نیستند میتونه مشکل افرین باشه اگر کاربر بتونه کار کردن با کومودو رو یاد بگیره الوده شدن سیستم خیلی سخت میشه
یه سوال کچلو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی خوب میشود متوجه بشم در تنضیمات این انتی ویروس خود ویندوز چطور عین ویندز نود 32 میشه یه درایوی رو یا یه پوشه ای رو انتخاب کرد که اصلا اون ویروس کشی نکنه. حتی کلی ویروس توش باشه. این مورد ویروس برای این گفتم که من داخل پوشه مثلا 666 همه بازی هارو نصب میکنم و اون دیگه اصلا موقعه سرچ کل ویندز اون اصلا نبینه. برای نود 32 بلد هستم برای این انتی ویروس خود ویندوز بلد نیستم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
فکر کنم منظورم بد متوجه شدید.نقل قول:
میگم برای نود 32 بلدم. برای این انتی ویروس خود ویندز که اسمش ... هست بلد نیستم. این انتی ویروس خود ویندز عکسش
برای این راهنمایی میخوام. که پوشه دلخواه یا درایو دلخواه دیگه ویروس کشی نکنه. اموزش لطفا
نقل قول:
ممنون میشم شماره سریال سالم و خوب بهم بدین. منکه هر چی تو گوگل گشتم همش الکی و قبول نمیکرد حی میگه اکتیو نیس اکتیو نیس انتی ویروس...
و اینکه اونجا نوشته 19 یعنی چی؟
خوب اون سوال خودم متوجه شدم. نوشته بود 19 یعنی 19 روز دیگه باطل میشود
.
خوب اینم از لیسانس و قانونی شدن انتی ویروس نود 32
درسته دیگه قانونی شده یا نه؟
یه سوال دیگه درباره این انتی ویروس دارم.
چرا این ورژن 10 تو استاراوپ نیس. میخواستم دیس بلی کنم که بعد بالا امدن ویندوز انتی ویروس نیاد ولی انگار عین ورژن های قدیمی نیست اصلا اون قسمت نیست. چه کار کنم؟