نکنه من نسخه Enterprise دارم اون بیلدی که دانلود کردم نصب نمیشه هان؟؟؟نقل قول:
الان من دقیق کدوم دانلود کنم. لینکی که دادین کلی چیز برای دانلوده:1. (31):
دوباره میگم ویندز من نسخه Enterprise هست الان کدوم بیلد دانلود کنم؟؟؟
Printable View
نکنه من نسخه Enterprise دارم اون بیلدی که دانلود کردم نصب نمیشه هان؟؟؟نقل قول:
الان من دقیق کدوم دانلود کنم. لینکی که دادین کلی چیز برای دانلوده:1. (31):
دوباره میگم ویندز من نسخه Enterprise هست الان کدوم بیلد دانلود کنم؟؟؟
همون لینکی که گفتم دانلود ویندوز تفاوت ها رو گفته .(شما نسخه pro رو بگیر.)نقل قول:
(اگه اون آپدیت نصب نشده دلیل این هست که ممکنه اون آپدیت نصب باشه از قبل)
بیشتر واسه بازی ها میخوای یا یه نرم افزار خاص هست؟
بیشتر برای بازی. ولی خوب کدوم نسخه ویندز بهترینه؟؟؟نقل قول:
مشخصات سیستمم
رم. 16 گیگ و ddr3 با باس 1600
سی پی یو. core i5 و مدل 4460 و 3.20 گیگاهرتز و در حالت استثناء 3.40 گیگاهرتز
گرافیک. 2 گیگ 730 و ddr3
به نظر من واسه بازی pro بهتره.
استارتر گرامی : محل تاپیک هایی که ایجاد کرده بودید اشتباه بود . مسائل مربوط به شهر سخت افزار برای موارد مشخص و تعریف شده ای هست . انجمن به خوبی بخش بندی شده و تاپیک شما به بخش مناسب با سوال شما منتقل شد .
سلام.
نسخه پرو برای بازی مناسب تر هست.
اگر بیلد آخر رو ندارید و ویندوزتون آپدیت نمیشه، مشکل نرم افزاری است. در قسمت troubleshoot ممکنه بتونید حل کنید.
اگر نتونستید، بفرمایید راهنمایی بیشتری کنم.
من بلخره ویندز 10 جدید دانلود و نصب کردم (نسخه پرو) خودم خلاص کردم و از اونجای که همش نسخه جدیدتر میاد و الان من بیلد قبلی آزمایشی یعنی 14328 رو دارم. چطوری بیلد جدید 14332 رو روی این بیلد بدون اینکه تنظیمات و یا فایلی . بازی پاک شه نصب کنم؟ چون دیگه نمیخوام ویندز عوض کنم اوف..
اینم بگم از خود ویندز میزنم ابدیت چیزی نمیاد برای ابدیت...
بیلد عموما بعد از اپدیت تغییر نمیکنه . مگر اینکه خودمایکروسافت چنین تصمیم به اپدیت بگیره . اپدیت ها هم ربطی به بیاد ویندوز نداره . بیلد جدید را باید دانلود و نصب کرد . نمیشه بیلد قدیمی را با بیلد جدید اپدیت کرد .نقل قول:
درود
به روز رسانی :
1395/02/08 آپدیت آپریل 2016 اضافه شد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بالا کامل نوشتم دوباره نمیخوام ویندز دانلود و نصب کنم افلاینی چیزی نیس بشه بیلد بالا برد اینطوری که اصلا خوب نیس حی ادم ویندز جدید دانلود کنه تا فقط بیلد بروز بشه ابدیت که فعاله و بازه ولی در مورد بیلد هیچی نشد. اگه بیلد جدید هست لینک دانلود بزارید برای دانلود نه دانلود خود ویندزو...:1. (27):نقل قول: