پاسخ: » بحث در مورد بهترین نرم افزار Download Manger
نقل قول:
من يه جا هستم كه send و receive با ديش اينترنت هست ، با IDM كار ميكنم ولي ورژن قديميشه.
دیش که فقط Receive داره! (البته اگر منظورت دیش ماهواره باشه و استفادت اینترنت ماهواره ای باشه!)
نقل قول:
واقعاً راضي هستم خيلي قدرتمنده . شنيدم خيلي از نرم افزارهاي Download مثل intenrnet accelatore و... تحت پوشش IDM هستند !
نه من اینی که گفتی رو تا به حال نشنیدم :yes:
نقل قول:
نکته کنکوری که یادم رفت اول بگم: IDM با سیستم رپیدباز زیاد جور نیست ولی Flashget جوره جوره
اگر منظورت سایت Rapidbaz.Com هست باید بگم اون تا به حال ندیدم با دانلود منجری مشکل داشته باشه فقط بعضی وقت ها ترافیک سایت بالاست و دانلود ازش خیلی سخته :wink:
بیش تر هدف تاپیک مقایسه امکانات دانلود منجر هاست وگرنه از نظر سرعت دانلود من هیچ فرقی بین مثلا Orbit و IDM و DAP و FDM و Flashget و .... ندیدم :give_rose:
مشکل هماهنگی IDM با Rapidbaz کاملا برطرف شده و الان دیگه هیچ مشکلی نداره .
در ضمن هیچ Download Manager ای IDM Based نیست .
[quote=™Ali;135005]دیش که فقط Receive داره! (البته اگر منظورت دیش ماهواره باشه و استفادت اینترنت ماهواره ای باشه!)
ali جان سخت ميگيريا . منظور LNB Send , receive روي ديش نصب هست و كلاً اينترنت ماهواره
با Valid IP از France هست.
علی جان از زمانی که من از این فلش گت دانلود می کردم همش مجانی بوده حالا شما چطور کرک براش پیدا کردی؟!!!
نقل قول:
علی جان از زمانی که من از این فلش گت دانلود می کردم همش مجانی بوده حالا شما چطور کرک براش پیدا کردی؟!!!
اگر Free است پس احتمالا اون Optimizer هست که من گذاشتم :wink:
کسی درباره ی به دانلود منجر خوب نظری نداره ؟! :Love-ssa~! (1):
من در حال حاضر از Flashget 3.2 استفاده میکنم البته نسخه 3.3 اون هم اومده .
حالا اینجا یک دلخوری پیش آمد که چرا نرم افزار JDownloader در لیست داونلود ها نیست با توجه به اینکه این نرم افزار کاری را انجام میدهد که بقیه داونلود منیجر ها از انجام آن عاجز هستند و ان اینکه بعنوان مثال بطور اختصاصی برای داونلود از آپلود سنتر ها بهینه شده .همانطور که در عکسی که من گذاشتم میبینید که برنامه در لیست خود بیشتر از 240 فایل دارد که در حال داونلود از سزویس مجانی راپید شیر است و این کار را برای بیش از 300 آپلود سنتر مختلف انجام میدهد حتی مواردی که برای داونلود رمز خواسته میشود سعی در شناسایی رمز مورد نظر نیز میکند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اقا این iIDM با win7 کار نمیکنه!!!ایا نسخه ای هست که به این ویندوز کار کنه؟؟؟
نقل قول:
اقا این iIDM با win7 کار نمیکنه!!!ایا نسخه ای هست که به این ویندوز کار کنه؟؟؟
سلام.
دوست عزیز شما چه ورژنی از این برنامه رو استفاده میکنید؟