ALI-AM (25-09-14)
خوب شما اون بایوس رو پاک نکن چون بایوس اين اطمينان را به سخت افزارمیده که بدرستی عمليات خودشون را در کنار هم انجام میدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یکی سیستمی هم که اگه پاک کنی مشکلی پیش نمیاد وقتی دوباره ویندوز رو سیستمت بریزی خودش دوباره اینو درست میکنه ولی پاک نکن!
اون درایو های C و D هم پاک کن بعدشم هر جوری خواستی پارتیشن بندی کن از محیط نصب ویندوز.
فقط یه سوال از شما دارم
این ویندوزی که گفتی بکاب گرفتی ازش بعدا میخوای دوباره رو سیستمت ریستوریش کنی؟
ALI-AM (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
نه همینجوری بکاپ گرفتم !!! شاید یوقتی استفاده شد چون یسری برنامه از قبل روش نصب بود
احتمالش خیلی کمه دوباره از 7 استفاده کنم
M3RS4D 50062 (25-09-14)
|
|
ویندوز 8.1 اگر خواستید نصب کنید . یکسری اپدیت حدود 1.2 گیگ دارد که نصبش خیلی مهم هست و خیلی از مشکلات این ویندوز رو ردیف میکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), Morteza.m1371 (26-09-14)
خوب پسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باز بگم همین پارتیشنی که عکسش رو گزاشتی ,وقتی ریستوری کنی همین پارتیشنا دوباره ساخته میشه رو هاردت اون وقته که کل اطلاعاتت به فنا میره
چون وقتی از ویندوز بکاب میگیری , الگوی پارتیشن ها هم توی بکاب ثبت میشه و وقتی ریستوری کنی اون الگو دوباره روی هاردت اعمال میشه
ALI-AM (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
آپدیت ویندوز 8.1 رو میگید؟من نسخه 64 بیتی همین ماه یعنی سپتامبر رو دانلود کردم که رو DVD معمولی هم جا نمیشد رو 9 گیگابایتی زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو سیستمم هم نصبش کردم روی لپ تاپ هم همینو میخام نصب کنم
همین آپدیت رو میگید دیگه درسته؟
شما فقط اون پارتشین bios رو پاک نکنید . ایمیج هم لازم نیست . چون ویندوز ارجینال نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), Morteza.m1371 (26-09-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز کجا گرفتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALI-AM (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
اگه اینطوره که پس دیگه هیچوقت از اون بکاپ استفاده نمیکنم,ویندوزش تو همه سایتا هست من از soft98 گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-09-14)
|
|
ویندوز رو سعی کن از تورنت بگیری . من چند سالی هست که از سایت های ایرانی دانلود نمیکنم . توی تورنت ویندوز 8.1 با آخرین اپدیت ها هست بر عکس اکثر سایت های ایرانی که هنوز نسخه فینال بتا رو واسه دانلود گذاشتند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), ALI-AM (25-09-14), M3RS4D 50062 (25-09-14), Morteza.m1371 (26-09-14)
من از سافت 98 میگیرم ,کامله ,مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALI-AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راحت نصب کن
- - - Updated - - -
منم یه مدت بود رفته بودم تو مود دانلود تورنت ولی چیزی ازش نفهمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فهمیدما ولی یخورده گنگ بود
میشه یخورده توضیح بدید چجوریه؟
مزیتش تو چیه؟
دانلود کردنش چجوریه؟ فقط یه فایل تورنت میخواد دیگه برا دانلود ؟
ALI-AM (25-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks