STUXNET (04-05-13)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من آنتی ویروسی میخوام که براحتی قابل استفاده و آپدیت باشه و مشکل تحریم ایران رو هم نداشته باشه و از همه مهم تر قابلیت بکاپ گیری از آپدیت آنتی ویروس رو خود آنتی ویروس داشته باشه مثل کاسپر بجز کاسپر نه اینکه کاسپر بد باشه خیلی هم عالیه برای آینده نگری میگم.
آخرین ویرایش توسط amir ghayour در تاریخ 04-05-13 انجام شده است
STUXNET (04-05-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما آنتي ويروس Norton 360 version 5 رو نصب كن عاليه
کاربر شهرسختافزار
نورتون که ایران رو تحریم کرده پس چجوری آپدیتش کنم اتفاقا یه لایسنس یک ساله نورتون هم دارم ولی مشکل تحریم لامصب هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاندا بگیر که فایل آپدیتش رو هم با یوزر پسورد میتونی از سایتش بگیری هم اینکه داخل فولدرش فایل pav.sig , prevent.sig رو کپی کنی
من خودم جی دیتا دارم ولی اپدیتش رو نمیشه برداشت دو موتوره هست بیت دفندر و اواست
amir ghayour (04-05-13)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بيا داداش اينم لينكش Offline حالشو ببر http://www.symantec.com/security_res...il.jsp?gid=n95
amir ghayour (04-05-13), kingsped (22-06-13)
اشتباه نقل قول کردی فکر کنم
amir ghayour (04-05-13), STUXNET (04-05-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا تو سيستم خودم كه اينجوري نشون نميده
amir ghayour (04-05-13), kingsped (22-06-13)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه دوستان ظاهرا نتونستم منظورم رو برسونم من دنبال آنتی ویروسی میگردم که خودش قابلیت ایجا بکاپ آپدیت آفلاین داره مثل کاسپر که بعدا هر وقت ویندوز رو عضو کردیم یا خواستم برای یکی دیگه استفاده کنم اپدیت به روز رو آماده داشته باشم و نیاز نباشه دانلود کنم کلی هم زمان و هزینه صرف کنم.
محصولات امنیتی پاندا قابلیت ذخیره سازی فایل آپدیت رو دارند 1 فایل داخل پوشه نصب پاندا هست به نام
pav.sig که دیتابیس انتی ویروس هست اینو قبل تعویض ویندوز کپی کنید و بعد نصب ویندوز , داخل فولدر پاندا پیست کنید و یا برای سیستم دیگه استفاده کنید
در ضمن شما میتونید با یوزر نیم و پسوردی که در اختیار دارین وارد سایت پاندا بشین و فایل افلاین دیتابیس انتی ویروس رو بگیرین و کپی کنین
تا اونجاییکه اطلاع دارم کسپرسکی 2012 قابلیت ذخیره و ریکاوری اپدیت رو داره ولی در نسخه 2013 ندیدم این قابلیت رو
من فقط کسپرسکی 2012 رو دیدم که خودش بصورت خودکار اپدیت رو سیو میکنه
amir ghayour (05-05-13), STUXNET (05-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks