در سایت زیر بصورت تصویری توضیح داده
How to Fix Corrupt Drive Icons Problem in My Computer Window? - AskVG
کاربر شهرسختافزار
با سلام...من یک تم برای ویندوز نصب کردم روی کامپیوتر و بعد از این که از اون تم خوشم نیومد پاکش کردم کامل ولی بعد از ریستارت ویندوز درایو های مای کامپیوترم به این شکل دراومده..فقط همین درایوها مشکل پیدا کرده توی ظاهرش وگرنه ظاهر فولدرها و ...اوکی هستش...چجوری باید به حالت قبلی برش گردونم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
در سایت زیر بصورت تصویری توضیح داده
How to Fix Corrupt Drive Icons Problem in My Computer Window? - AskVG
کاربر شهرسختافزار
من الان طبق اموزش پیش رفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و drives icons رو دیلیت و کامپیوتر رو ریستارت کردم ولی بازم تغییری توی ظاهر درایوا رخ نداد و همون طوری باقی مونده...!مشکلش از چیه؟
کاربر شهرسختافزار
یوزتون ادمین باشه یعنی چی؟الان پنجره ها رو هم کامل بستم و هیچ برنامه ای باز نبود و بازم پاک کردم اون فولدرو و ریستارت کردم ولی تغییری نمیکنه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چیکار کنم؟راه دیگه ای وجود نداره..چرا درست نمیشه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک روش دیگه :
How To Rebuild Icon Cache In Windows 7 To Repair Icons
|
|
کاربر شهرسختافزار
این مسیرو پیدا نمیکنم توی کامپیوترم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C:\Users\username\AppData\Local
کاربر شهرسختافزار
الان دقیق این روش هم رفتم ولی جواب نمیده...من ویندوز سون ترانسفورماتیون پک رو نصب کردم و بعدش حذف کردم این جوری شد...!!انگار ذخیره شده و درست نمیشه!چرا درست نمیشه ؟یعنی باید ویندوزمو عوض کنم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اوکی الان درست شد همه چیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mousso (28-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks