دوست عزیز اصلا نیاز نیست Cpu رو عوض کنی چون هر کارت گرافیکی بگیری اگر پاورت 450 ریل هم باشه کم میاره شما یک پاور 535 گرین بخر با یک کارت گرافیک Cpu هم تا 3.5 اور کن توپ میشه واصلا نیاز به تعویض Cpu نیست
Printable View
دوست عزیز اصلا نیاز نیست Cpu رو عوض کنی چون هر کارت گرافیکی بگیری اگر پاورت 450 ریل هم باشه کم میاره شما یک پاور 535 گرین بخر با یک کارت گرافیک Cpu هم تا 3.5 اور کن توپ میشه واصلا نیاز به تعویض Cpu نیست
آخه میدونین مادربرد من Asus P5KPL 1600 هستش که به قول اساتید امکانات بسیار کمی برای اورکلاک داره . من هنوز موفق نشدم سی پی یو رو به 3 برسونم چه برسه به 3.5نقل قول:
من راهنماییت میکنم تا به 3.5 هم برسی من با p5b که از این هم پایین تر هست رسوندمش به 3.2
خوب دوست عزيز پيشنهاد بنده به شما Mother Board Gigabyte EP45UD3-R هست به قيمت 135000 تومان و پردازنده Intel Core 2 Quad Q8200 Box با قيمت 163000 تومان.نقل قول:
مادربورد واسه اورکلاک کردن مناسبه و از نظر کيفيت و کارآيي توي اکثر سايتها تاييد شده و کلا نيازي به تعريف از برند محبوب گيگابايت نيست. گارانتي اين مادربورد به مراتب از گارانتي مادربوردهاي در ايران Asus بهتره و در کل به نظر من از Asus بهتره.
پردازنده هم که 4 هسته اي هستش و تکنولوژي ساختش هم که 45nm هست و کلا انتخاب خوبيه.
بازم سوالي داريد در خدمتم.
با تشکر از شما ...نقل قول:
درسته . انتخابهای خوبی مطرج کردید اما در حال حاضر مهمترین مشکل من کارت گرافیک هستش.چون بسیار ضعیفه و در صورت خرید پردازنده 4 هسته ای نیز کارائی لازم را ندارد ( Geforce 9400 GT )
و به نظر خودم با این 300 تومان پردازنده E7400 و گرافیک 9800GT 512MB یا نهایتا 9800GT 1GB خریداری کرد و برای تعویض مادربرد متاسفانه پولی نمیمونه :1. (38): ( اگر هم بمونه باید صرف خرید پاور بشه ) نظر شما چیه ؟
انتخابهای شما در صورت داشتن گرافیک مناسب بسیار عالی هستند:1. (10):
دوست عزيز پردازنده چهارهسته اي صرفا براي بازي طراحي نشده. مطمئن باشيد که سيستم عاملهاي آتي و نرم افزارهاي آينده براي چهارهسته بهينه خواهند شد. در هر صورت 100٪ چهارهسته اي آينده و افق بهتري را پيش رو خواهد داشت. نهايتا تصميم با خودتونه.نقل قول:
من E7300 دارم با 9600GT. توي بازيها توي رزولوشنهاي بالا پردازنده کم مياره.حالا شما 9800 مي خواين بخريد با E7400 . البته اگر نخواين روي بهترين رزولوشن بازي کنيد شايد E5200 هم کافي باشه.
لطفا توقعتون رو از اين دو قطعه بفرمائيد در چه سطحي هست و در چه سطحي مي خواين بازي کنيد و کلا کارتون با اين سيستم چيه و از اول بفرمائيد چه قطعاتي داريد و چه چيزهايي مي خواين و چقدر مي تونين هزينه کنين تا راهنمائيتون کنم.
والله دوست من ، من اگه سی پی یو فعلی + گارت گرافیکم رو بدم ، با پولی که دارم جمعا میشه تقریبا 325 تومان ( البته پاور هم باید بگیرم با همین پول !!! ( اوضاع مالی زیاد خوب نیست )
من اگه بتونم روی رزولوشن 1024 با کیفیت عالی و 1600 با کیفیت متوسط بازی ها رو اجرا کنم کافیه ( کم توقع ! )
به نظر خودم E7400 یا E7300 و کارت گرافیک 9800 GT 512 MB بگیرم چیزی حدود 70 تومان ( کمتر ) برام میمونه و میشه یه پاور هم خرید . البته نظر شما دوستان هم خیلی مهمه
در کل توقعی ندارم اینکه مجبور نباشم دوباره چند ماه دیگه قطعات رو عوض کنم برای بازی کردن ! و تا یکی دو سال بشه درست و حسابی بازی کرد ( امیدوارم با این پول بتونم ... )
دوست عزيز جهت اطلاع شما عرض کنم که در همين حالي که داريم با هم صحبت مي کنيم گرافيکهاي سري 9000 انويديا ديگه کم کم دارن کم رنگ ميشن(با اينکه هنوز تا 400000 تومانيشم پيدا ميشه) و بازيهاي جديد رو نمي تونن با بهترين کيفيت نمايش بدن. اين از اين. سري GTX2xx الان بورس جهان هستند که بدترينش توي ايران 220000 تومانه و بااون مي شه بازيهاي فعلي رو رول بهترين حالت تقريبا روان بازي کرد. تمام اينها در حاليست که سري GTX3xx رو دارن طراحي مي کنن و معلوم نيست کي وارد بازار بشه؟! پس مطمئن باشيد حتي تا يکسال ديگه هم نميشه پيش بيني کرد که وضعيت بازار کارت گرافيک و همچنين CPU چگونه خواهد بود و چه سيستمهايي ناکارآمد خواهند شد.نقل قول:
من اصرار زيادي ندارم که شما E7300 بخريد با 9800GT يا اينکه Q8200 بخريد با 9400GT . مورد اول واسه بازي مناسبتره. مطالب فوق رو هم جهت اطلاعتون عرض کردم.
بازم سوالي داشتيد در خدمتم.