با تشکر از شما ...
درسته . انتخابهای خوبی مطرج کردید اما در حال حاضر مهمترین مشکل من کارت گرافیک هستش.چون بسیار ضعیفه و در صورت خرید پردازنده 4 هسته ای نیز کارائی لازم را ندارد ( Geforce 9400 GT )

و به نظر خودم با این 300 تومان پردازنده E7400 و گرافیک 9800GT 512MB یا نهایتا 9800GT 1GB خریداری کرد و برای تعویض مادربرد متاسفانه پولی نمیمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اگر هم بمونه باید صرف خرید پاور بشه ) نظر شما چیه ؟

انتخابهای شما در صورت داشتن گرافیک مناسب بسیار عالی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز پردازنده چهارهسته اي صرفا براي بازي طراحي نشده. مطمئن باشيد که سيستم عاملهاي آتي و نرم افزارهاي آينده براي چهارهسته بهينه خواهند شد. در هر صورت 100٪ چهارهسته اي آينده و افق بهتري را پيش رو خواهد داشت. نهايتا تصميم با خودتونه.
من E7300 دارم با 9600GT. توي بازيها توي رزولوشنهاي بالا پردازنده کم مياره.حالا شما 9800 مي خواين بخريد با E7400 . البته اگر نخواين روي بهترين رزولوشن بازي کنيد شايد E5200 هم کافي باشه.
لطفا توقعتون رو از اين دو قطعه بفرمائيد در چه سطحي هست و در چه سطحي مي خواين بازي کنيد و کلا کارتون با اين سيستم چيه و از اول بفرمائيد چه قطعاتي داريد و چه چيزهايي مي خواين و چقدر مي تونين هزينه کنين تا راهنمائيتون کنم.