پاسخ : پاسخ: یه کارت گرافیک حرفه ای برای میکس و مونتاژ
نقل قول:
سلام از صحبت های زیباتون تشکر می کنم
ولی بازم نفهمیدم کدومو بگیرم . طبق گفته شما 560 برای مقابله 6870 اومده و بهتر هم از این کارت هستش
واینکه قیمت روز و اسم کامل این کارت ها رو برام بگید
مثل: radeon HD 6870
ممنون منتظرم یا حق
خواهش می کنم
ببینید توی این رنج قیمت 230 تا 260 هزار تومن این دو کارت یعنی 560 و 6850 دارن رقابت می کنن .
برای کاربری شما هم 560 رو پیشنهاد می دم .
EVGA 560 اینهم اسمش
حالا این 560 طیف قیمت متنوعی داره ، من از نوشته هاتون برداشت کردم زیاد هزینه براتون مهم نیست و برند EVGA رو پیشنهاد دادم .
قیمت یکی از سایت ها رو براتون مینویسم :
Gainward 560 GTX 1g DDR 5 ~ 235 T
Gainward 560 GTX 2g DDR 5 ~ 320T
Asus en 560 GTX 1g DDR5 ~ 315 T
Evga 560 gtx 1g DDR5~ 280T
قیمت های بازار اندکی از این قیمت ها پایین ترند .
با یه سرچ کوچیک می تونید تفاوت این قیمت ها رو دریابید .
در بعضی موارد کمی کلاک هسته و مموری فرق میکنه و در بعضی هم بخاطر برند قیمت ها بالاست .
موفق باشین .
پاسخ: یه کارت گرافیک حرفه ای برای میکس و مونتاژ
سلام بازم ممنون. نه بابا قیمت واسم مهمه و تا 240 نمیتونم بیشتر هزینه کنم
خوب این کارتو من برای میکس و بازی می خوام و دوست دارم اورکلاک هم بکنم
و اگه میشه یکم درباره sli توضیح بدید
و اینکه کدوم برند بهتره
من می خوام یه مین asrock بگیرم تا سقف 250 تا 260 چی بگیرم؟
ممنون یاحق
یکم درباره اینا توضیح میدید خیلی با هم فرق دارنااااااااااااااااا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام بازم ممنون. نه بابا قیمت واسم مهمه و تا 240 نمیتونم بیشتر هزینه کنم
خوب این کارتو من برای میکس و بازی می خوام و دوست دارم اورکلاک هم بکنم
و اگه میشه یکم درباره sli توضیح بدید
و اینکه کدوم برند بهتره
من می خوام یه مین asrock بگیرم تا سقف 250 تا 260 چی بگیرم؟
ممنون یاحق
یکم درباره اینا توضیح میدید خیلی با هم فرق دارنااااااااااااااااا
سلام
تا 240 ، پیشنهادم کارت گرافیک اولی که بولدش کردم یک گیگ Gainward 560 هستش
برای بازی و میکس و مونتاژ مناسب هستش
توی ایندو چارت 6850 کمی جلوتر از 460 ( و بالعکس ) و 560 جلوتر از دو کارت فوق هستش .
6870 قیمتی به مراتب بالاتر از بودجه شما رو داره .
اما برای اورکلاک ( افزایش ضریب کلاک هسته و مموری که توصیه نمی کنم ) به نظرم Evga مناسبتره .
توی SLI شما دو تا کارت گرافیک شرکت NVIDIA رو به هم وصل می کنید و بسته به نوع کارت های استفاده شده افزایش بازدهی خواهید داشت . مثلاً همین دوتا 560 رو روی مادربرد می بندید و عملیات خاص خودش رو توی ویندوز انجام میدید .
برای مادربرد هم فکر می کنم میخواین سندی بریج بخرین ، از برند ازراک پیشنهادم Asrock p67pro3 هستش .
پاسخ: یه کارت گرافیک حرفه ای برای میکس و مونتاژ
سلام ممنون مهرداد جان واقا خرسند میشم وقتی میبینم با دل و جون جواب منو میدی. ما هم مبتدی و با کلی سوال . چندتا دیگه سوال دارم اگه اینارم جواب بدی دیگه عالی میشه.
خوب اگه اینجوری باشه 40ت دیگه چیزی نیس و کارت Evga 560 GTX 1GIG رو میگیرم و فکر میکنم خیلی بهتر باشه دیگه
درباره مانیتور هم توضیح بدید LCD باشه چون از LED ارزون تره و اینطوری میتونم مانیتور بهتری بگیرم
ممنون منتظرم یا حق
نقل قول:
سلام ممنون مهرداد جان واقا خرسند میشم وقتی میبینم با دل و جون جواب منو میدی. ما هم مبتدی و با کلی سوال . چندتا دیگه سوال دارم اگه اینارم جواب بدی دیگه عالی میشه.
خوب اگه اینجوری باشه 40ت دیگه چیزی نیس و کارت Evga 560 GTX 1GIG رو میگیرم و فکر میکنم خیلی بهتر باشه دیگه
درباره مانیتور هم توضیح بدید LCD باشه چون از LED ارزون تره و اینطوری میتونم مانیتور بهتری بگیرم
ممنون منتظرم یا حق
خواهش می کنم ،
من هم EVGA رو تأئید می کنم و همونطور که گفتم شاید تو بازار قیمتی پائین تر از این هم پیدا کنید .
من با LED مداوم کار نکردم و چیزی که توی مشاوره ها و تاپیک های فروم خوندم ، تفاوت فاحشی که بینشون هست نور بیشتر LED نسبت به LCD هستش که در اینصورت LCD جوابگوی نیازو خواهد بود .
2253TQ به قیمت حدود 200 تومن برای بازی مناسبه و 2261vp هم با قیمت حدود 235 و ورودی HDMI هم برای کارهای میکستون و هم برای بازی انتخاب بدی نیست و مازاد هزینه رو برای پردازنده در نظر بگیرین.
پاسخ: پاسخ : پاسخ: یه کارت گرافیک حرفه ای برای میکس و مونتاژ
سلام دوست عزیز
من مدت بیشتر از 6 ماه است از مانیتور full HD - Full LED LG W2286L استفاده می کنم و خیلی خیلی هم راضی هستم ... از LCD خیلی بهتره ... مقدار مصرف برقش نصف LCD است و همین طور که می دونی خود LCD مقدار مصرفش 1 / 3 مانیتور های فلت یا لامپ تصویر دار است .. پس خودت حساب کن که چقدر کم مصرف است و در عین حال که رزولوشن تصویرش 1000 برابر LCD است و کنتراست تصویرش خیلی فوق العاده است .. اگر به سایت مادیران بری مشخصاتش رو می بینی ... البته AOC اومده رو دست LG پاشده و اومده همین امکانات رو با قیمت یه مقدار کمتر ارائه داده .. البته خودم باهاش کار نکردم که بتونم اظهار نظر دقیق کنم اما من 23 ساله از مارک LG استفاده کردم و راضی هستم .. قبلا از مدل لبخندی فلترون ال جی داشتم و الحمدلله چشم حسود کور و گوش شیطون کر ... هیچ کدوم تا حالا یه آخ نگفته ... من تلویزویون LCD full HD هم دارم اما مارکش سامسونگه .. کیفیت LED بیشتر از LCD است و من اینو چون کار می کنم و میبینم دارم می گم ..
ضمنا الان مدل های بهتری از LED اومده .. و با قیمت های کمتر
کار خود من رندرگیری و گرافیک است و رشتم معماریه و طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون و ابزار آلات هم انجام می دم که حساسیت موضوع زیاده و سیستم زیاد روشن می مونه واسه همین این مانیتور رو انتخاب کردم و راضی هستم
ضمنا بدون که مشکل بزرگ تلویزیون ها و مانیتور های LCD - LED - PLASMA این هست که اگر صفحه اسکرین سیور سریع نداشته باشه و یک تصویر مدت بیشتر از چند دقیقه ثابت بمونه احتمال مرگ پیکسل ها ( ثابت موندن تصویر ) خیلی زیاده و در صورت اتفاق هیچ راه حلی نداره و باید کلا مانیتور یا تلویزیون تعویض بشه یعنی تقریبا همون هزینه اولیه .. حالا جای خوبش اینه که این احتمال و زمان در PLASMA بسیار شدید ( زمان کم ) در LCD بسیار کمتر (فرصت ثابت موندن بیشتر شده خیلی بیشتر از PLASMA ) در LED هم که دیگه فوق العاده اوضاع بهتر شده و زمانی که تصویر می تونه ثابت بمونه خیلی بیشتر شده که زمان دقیقش تو اطلاعات مانیتور هست در سایت اگر بری می بینی ...
پیشنهاد من برای خرید برند مانیتور چه LCD چه LED به ترتیب :
Samsung
LG
AOC
البته چون LED های سامسونگ خیلی گرون بود من ال جی خریدم چون زیاد باهم فرق ندارن چون هر سه جزو بزرگترین تولید کننده ها هستند و اکثر مارک ها همچون Sony - toshiba جزو مصرف کننده های صفحه این کمپانی ها مخصوصا سامسونگ هستند . که البته در حال حاضر دارن برنامه می ریزن که خودشون هم تولید کننده بزرگ بشن اما خوب خیلی زمان خواهد برد چون تولید این صفحات با این تکنولوژی شوخی نیست . سامسونگ حرف اول رو می زنه و از لحاظ کیفیت ساخت بهتر از LG هست و این دو خیلی بهتر از سایر برند ها .
دقت کن هر چی میگیری ، چون تو کار میکس و مونتاژ هستی و پیکسل ها مهم هست سرعت پاسخ دهی پیکسل ها هر چی بیشتر بهتر و سعی کن LED بگیری حتما . !
من از وقتی که PLASMA , LCD اومد تو بازار تو کارش هستم ( فروش و خدمات پس از فروش و به خصوص استفاده شخصی خودم ) واسه همین اینجا دارم به صراحت اظهار نظر می کنم .
البته نظر بقیه دوستان هم کاملا قابل احترام و در نظر گرفتن هست .
بازم سوالی بود در خدمتم .