من w2261vp دارم کاملا ازش راضی هستم تو هم با خیال راحت بگیر.
Printable View
من w2261vp دارم کاملا ازش راضی هستم تو هم با خیال راحت بگیر.
نقل قول:
دستت درد نکنه خیلی عالی بود اما وقتی سرچ کردم و دیدم 22 اینچ بود حالم گرفته شد . آخه 22 اینچ از تلویزیون اتاقم هم بزرگتره
اگه با همین مشخصات 17 اینچ تا 20 اینچ سراغ دارین خواهشا بدین . گرچه بعید میدونم ال ای دی زیر 20 داشته باشیم . اگه در حد ال ای دی و کمتر بود هم بدین.
بی نهایت ممنون
واقعا برام سواله که چرا p20500 دیگه تولید نمیشه؟!
می تونست گزینه خوبی برای شما باشه
دوست عزیز رزولوشن و full hd بودن کنار هم معنا نداره.نقل قول:
دوست عزیز شما به led و lcd بودن خیلی اهمیت نده. به رزولوشن و پنل توجه کن والبته response time
ضمنا response time هرچه کمتر باشه بهتره!
و ضمنا اینظوری نمیشه 4 تا برند رو نام برد و گفت اینا خوبن! جالب هست که یرند هایی مثل اپل ، ایسر، دل،سونی و... در این لیست نیستند!
ضمنا شما اگه مانیتورت بزرگ هم بگیری عادت می کنی ها من خودم یه مدت مانیتورم خراب شده بود می رفتم جلو تلویزیون اتاقم بازی می کردم که 42 اینچ بود!! ولی عادت کرده بودم!!:lol::give_rose:
با سلام خدمت دوستان! نظرتون درموردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چیه؟ به نظرتون ترکیب چنین مانیتوری با کارت گرافیک 6770 برای اجرای عالی بازیها خوبه یا نه؟
مشخصات مونیتور خوبه ولی کارت 6770 برای رزولیشن 1920*1080 عالی نیست ( خوبه )نقل قول:
نيما جان يه توضيحي درباره رابطه مانيتور و گرافيك ميدين؟ ازكجا بايد اين خوبي يا عالي بودن رو كه فرمودي فهميد؟نقل قول:
اینو میتونی از بنچمارکها تجربه شخصی به دست بیارینقل قول:
مثلا کارت خودم که 460 هستش برای بازی کرایسیس 1 قبل از پچهای dx11 عالی بود ولی وقتی این پچ و تکچرهای کیفیت بالا را روش نصب کردم روی بالاترین کیفیت کم آورد و بازی روان اجرا نمیشه
حالا یا باید کارتم را عوض کنم و یا رزولیشن یا تنظیمات را پائین بیارم
البته آیتمهائی مانند این بازی کم هستند و اکثر بازیها ( با گرافیک پائینتر ) نیاز به گرافیک خیلی قوی ندارند ولی زمانی که شما از کلمه عالی استفاده میکنید باید سنگینترین بازیها با ماکزیمم تنظیمات را در نظر گرفت