پاسخ: کمک در انتخاب مانیتور با این مشخصات
طبق آمار رسیده ازیکی از نمایمدگی های سامسونگ p2270 و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم تا هفته ی آینده خواهد رسید...البته این حرفی که زدند حالا شما اگر خواستی خودتونم یه تماس باهاشون بگیر من گفتم تماس گرفتن چون خودم کرجم اما این به عنوان نماینگی تو تهران این حرف زده بوده و البته نسبت به اون سایتی که شما هم دادی 3تومن گرون تر قیمته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو داده که احتمالاً در نهایت به همونقیمت برسه که به نظرم باز هم باید پایین تر باشه...معمولاً قیمت سایت ها بالاتره...
به نظر شخصی خود من باشه من برای 2270 یا حتی 23 اش صبر می کنم...اون یه ذره ایرادی که 50 ها دارن تو قیافه این نداره البته این سلیقه شخصیه منه...تصویر این ها رو هم می تونید تو سایت خود سامسونگ ببینید...البته طبق معمول که بعضی مانیتورها در همه جا نیست!!!2270هم همین حالت رو داره چون خودم فیلم تبلیغاتیش رو دیدم اما تو سایت اصلی سامسونگ چیزی ازش گفته نشده و فقط 23 اش هست اما ظاهراً برای بعضی کشورا زده شده این مانیتور...
اگر زود بیاد صبر می کنم .فقط امید وارم گرون نباشد اگر اجایی دیدید لطفا قیمتش را برای ما هم بپرسید من شهرستان هستم
راستی مانیتور های lg ویژگی دارند که تصویر 3 به 4 نشان می دهد. در سامسونگ چنین چیزی نداریم
نقل قول:
اگر زود بیاد صبر می کنم .فقط امید وارم گرون نباشد اگر اجایی دیدید لطفا قیمتش را برای ما هم بپرسید من شهرستان هستم
راستی مانیتور های lg ویژگی دارند که تصویر 3 به 4 نشان می دهد. در سامسونگ چنین چیزی نداریم
خبر تأسف بر انگیز اینه که این مانیتور حدوداً در اندازه ی 23،70 دلار و در اندازه ی 22،20 تا 30 دلار گرون تره طبق آمار سایت های استکبار جهان خوار...حالا تو ایرن بیاد دیگه ببینید چی می شه...نه آقا همین مانیتورهایی سری P50 خوبه...ریویووهایی که دیدم خوب بوده ازش در ضمن سری P70 اندازه ی 22 اش رو کم مونده وبد یکی از سایت ها تو تستش فحش بده اما تو 23 اش گفته بود دیه از این بهترم مگه هست...که اصولاً 23 اش تو ایرن باید حدود 300 آب بخوره که نمی ارزه
همین P50 خوبه از لحاظامکانت هم بهتر از P70 نباشه بدتر نیست...سری p70 خوبی که دار از آداپتور استفاده کردن توس واس همین نازک شده و کمی زیباتر نسبت به P50...والا از لحاظ مشخصات فنی کاملاً مثل همند بلکه اندکی P50 بهترم هست...حالا باید تصویرش رو از هم دید ..اما فیلم و عکسی که من ازش دیدم هر دو خوب بودن