عزیز دل شما حداکثر بودجه ای که میخوایین برای گرافیک هزینه کنید رو بفرمایید تا دوستان اگر موردی پیدا کنن خبر بدن
Printable View
عزیز دل شما حداکثر بودجه ای که میخوایین برای گرافیک هزینه کنید رو بفرمایید تا دوستان اگر موردی پیدا کنن خبر بدن
عزیز اگر بتونید یکی از این گرافیک ها رو پیدا کنید خیلی خوب هستنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید چند روز نبودم امتحان دیگه.
من تا 450می تونم هزینه کنم.البته اگه تفاوت تو بازدهی بیشتر باشه 500میشه کاریش کرد.
من خودم asus بیشتر خوشم میاد.اما این حرف دوستمم قبول دارم که بعضی برند فقط دارن پول اسمشون رو میگیرن.
از همگی که پاسخ دادین خیلی ممنونم
با سلام من از روی تجربه خدمتتون می گم برند XFX رو نگیرید چون برند داغیه -در ضمن اگه GEFORCE بخواین بگیرین میتونم برند Gainward رو بهتون معرفی کنم مدل GT430 یا GT 440 1GB DDR5 البتهاگه گیر بیارید -ASUS هم بد نیست ولی گرونه:give_rose:
ببخشید عزیزان
من چون شهرستان هستم.چند روز دیگه احتمال داره برم(بیام) تهران اگه قوانین سایت اجازه میده و ممکن هستش ادرس محل یا فروشگاهی که بتونم با قیمت مناسبتری کارت گرافیک تهیه کنم رو بدین ممنون میشم.چون سایت های خرید اینترنتی که درشون داره تخته میشه.اینجام که تمام اجناس اشغالن.
در ضمن اگه بچه های کسی کارت گرافیک
6850
6870
7770
550
560
دست دوم کم کارکرد مناسب داشت خریدارم.
ممنون عزیزم منم خودم از xfx اصلا خوشم نمیاد.از خیلی افرادم شنیدم که کارت های جالبی نیستن.نقل قول:
تنوع قطعات تو بازار خیلی کم شده.و معمولا اجناس پر فروش و یا دارای سود بیشتر وارد میشه