چه قيمتي باشه عزيز برادر ؟؟
Printable View
چه قيمتي باشه عزيز برادر ؟؟
اگه پست منو خوب خونده باشيد نوشتم قيمت برام مهم نيست تا سقف خداتومن:gasp::lol:نقل قول:
به به .... بالاخره یه آدم لارج !!!! هم پیدا کردیم بدون محدودیت بودجه !!!!!! خوب شما چند تا گزینه خوب دارید برای انتخاب :
1- 4870x2
2- 280gtx
3- 4870
4- 9800gtx+
5- 4850
قیمتهاشون هم از 650 تومن هست به پایین ......
اين هايي كه گفتي به مادر بوردم ميخوره؟؟؟نقل قول:
945P-S3 GIGABYTE
چه ماركي خوبه؟؟؟؟نقل قول:
راستي NVIDIAباشه نهATI
مشكلي نداره .... به مادربوردت ميخوره . خوب اگه nvidia ميخواي پس برو دنبال اين مدلها :
280gtx ..... 260gtx.......9800gtx و ......
بهترينشون 280gtx هست كه فكر كنم حدود 550 تومن قيمتش باشه .... الباقي قيمتهاي پايين تري دارند !!!
دوست من در مورد چیپست گرافیک بهتره سراغ مارک ati بری چون در حال حاضر قویترین چیپستنقل قول:
متعلق به این شرکت با نام hd4870 هست که در تست های انجام شده در حدود دو برابر از
چیپستهای سری 280 انویدیا سریع تر هستند و در مورد قیمت هم ارزانتر از این کارتها هستند به
طوری که همین چیپست در غالب کارت گرافیک 4870 توسط شرکت گیگابایت به قیمت 390000
تومان به فروش میرسه .
خوب اینجوریام نیست راستش!! (من خودم طرفدار سری 4800 هستم)نقل قول:
در اصل 4870 رقیب مستقیمش GTX260 هست با حدود 300 دلار قیمت.
اونی که شما میگی از GTX280 بهتره، در حقیقت 4870X2 هست که خوب انصافا الآن قوی ترین کارت موجوده. قیمتش هم به نسبت کاراییش خوبه.
معایبش، یکی اینه که تو پردازش هایی که نمیتونن از دو تا GPU استفاده کنن، قدرت اصلیش معلوم نمیشه ( البته اکثر بازیها مشکلی ندارن با این قضیه) و دومیش هم اینکه یکم بلنده کارتش که باعث میشه تو هر کیسی جا نشه.. به هر حال انتخاب بسیار عالی ای هست
موفق باشید
یکی از مسائلی که باعث افزایش قیمت در سری کارتهای gtx انودیا میشه استفاده از باس های
448 و 512 بیتیه که در کارتهای ati با استفاده از باس 256 بیتی و افزایش فرکانس حافظه و مسیر توانستند نرخ تبادل را به 240 گیگ نیز برسونند. در حقیقیت در آزمونهای 3dmax و بنچ مارکهای دیگه کارتهای hd4870 اور شده تونستند امتیازهای خیلی نزدیک به gtx280 بگیرند این در حالیه که هم قیمت پاینتری دارند و همینطور توان کمتری نسبت به کارتهای انویدیا مصرف میکنند(به خاطر تکنولوژی 55 nm ساخت چپست).
بله خوب من هم به شخصه 4870 رو به GTX280 ترجیح میدم. ولی نه بخاطر اینکه دو برابرش کارایی داره! بلکه بخاطر p/p بهتری که داره
موفق باشید:give_rose: