درود.
قبل از اینکه بخواهیم روی برند بحث کنیم باید بدونیم که این همه برند واسه چی وجود دارند؟ در پاسخ باید بگیم که برای اینکه قدرت و سرمایه وجود داشتن رو داشتند و نه اینکه دلشون برای کاربر سوخته باشه. پس نتیجه میگیریم همه ی برند های قطعات سخت افزاری فقط یک نام هستند و در انتخاب یک قطعه سخت افزاری یک شاخص مناسب برای انتخاب نیستند،بلکه بر اساس دلایل و شاخص های فنی/علمی دیگه که در ادامه خدمتون عرض میکنم،انتخاب و برگزیده خواهند شد پس برند ها،انتخاب کننده نیستند و این سوال شما از پایه اشتباه هست که Asrock بهتره یا Gigabyte ! و هر شخصی به این سوال پاسخ بده،من به ضرس قاطع میگم که اون شخص از این پاسخگویی،نفع شخصی برده و هیچ شخصی در دنیا نمیتونه در یک کلام بگه که یک برند از دیگری بهتر هست.
حال که فهمیدیم قراره کارت گرافیکی بخریم،باید ببینیم انتظار ما از اون کارت گرافیک چیه؟ چقدر بودجه داریم؟ آیا امکان داره که ما بخواهیم آورکلاک کنیم؟ برای چه مدت قراره این کارت گرافیک رو نیگه داریم؟
تا اینجا سعی کردم بحث برند رو روشن کنم که برای شما و کاربران دیگه یک دغدغه در امر خرید نباشه. حال شما بودجه مورد نظر و کاربری های خودتون رو بفرمایید تا وارد مرحله انتخاب بشیم.

Bookmarks