آقا جای بحث نداره ... جنس بورد مهمه ... سینک خنک کننده و فن مهمه ... خازن ها و قطعات به کار برده درش مهمه ... و تفاوت فاحش 30 - 35 هزار تومنی دو برند همینجوری بیخود نیست ... :yes:
Printable View
آقا جای بحث نداره ... جنس بورد مهمه ... سینک خنک کننده و فن مهمه ... خازن ها و قطعات به کار برده درش مهمه ... و تفاوت فاحش 30 - 35 هزار تومنی دو برند همینجوری بیخود نیست ... :yes:
وقتی هر دو از برد مرجع استفده میکنن دیگه اختلاف قیمت برای چی هست ؟نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمنا این اختلاف شدید قیمتا مختص ایرن هست
سر سوزنی این حرفها رو قبول ندارم ... :slap:
اساتید بیان نظر بدن ...
سلام ..
من فقط در مورد ATI یه نظر کوچک میدم :
سیاست ATI اینطوری هست که همیشه در دوره اول تولید محصولات جدیدش , همون برد هایی رو که خودش تولید کرده , به تولید کنندگان اصلی میده و همه برند ها ( طبق سیاست ) مجبورن که یک دوره فقط برد های ATI را بفروشن.
مثال خیلی ساده اش کارت 4850 هست که همه شما دیدید که برد بین برند ها کاملا یکسان بوده و تنها لوگوی شرکت ها روی بدنه کارت متفاوت بوده. خب مشخصه که این کارت ها در عمل هیچ تفاوتی باهم ندارن اما از لحاظ قیمتی تفاوت دارن !
بعداز این دوره , هر تولید کننده ای برد خودش را طراحی میکنه : خیلی ساده مثال کارت 4850 Sapphire رو می زنم که کلا برد را تغییر داد ( تغییر جای مدار تغذیه , تغییر کولر و ... )
چون خود ما سفایر کار می کنیم دقیقا دیدم که این کارت تفاوت چند دلاری با کارت اصلی داشت ولی کارآیی اون تفاوت محسوس ( چیزی که بشه اسمش رو تفاوت گذاشت ) نداشت. اما یکسری مزایای خوب داشت مثل خنک تر بودن کارت , پایدار بودن و ...
در کل کارت های ATI با داشتن فرکانس های مرجع تفاوت محسوس ندارن ( حتی با وجود تفاوت در Component ها )
قابلیت های اونا در مراحل بعدی مشخص میشه بعنوان مثال :
روی برخی برند ها مدار تغذیه ضعیف تر از مدار تغذیه برند دیگه هست. اما در حالت Default این قضیه تاثیر چندانی نداره اما وقتی بحث اوورکلاک میاد وسط فلان برند بهتر از دیگری OC میشه و پایدار تره .
دقت کنید , پس در حالت Default تفاوت محسوس ممکنه وجود داشته یاشه اما این مقدار چیزی نیست که در حالت Real تاثیر و نقش اساسی داشته باشه . ( دقت کنید منظور من از Real دقیقا و بعنوان مثال Gaming هست و نه نرم افزار های Benchmark مثل 3DMark )
ممنون
حرف برادر اکستریم کاملاً درست هست .
در مورد nVIDIA هم این قضیه صدق میکنه توی برد های رفرنسی که منتشر میکنند همگی کاملاً یکسان هستند . در نتیجه پول برای برند ندید .
اما همون طوری که پیام جان گفتند برد هایی بعد منتشر میکنند و رفرنس نیست اون ها قضیه اش فرق میکنه . معمولاً شرکت هایی که بیشترین همکاری را با ATI و nVIDIA دارند با استفاده از چیپ های مرغوب تر مدل هایی برای اورکلاک تولید میکنند که ضمن استفاده از چیپ های مرغوب تر از کولینگ و مدار تغذیه بهتر استفاده میکنند .
یک سوالی دارم از وحید جان میشه بگی این جنس برد چیه ؟! چون من تفاوتی در PCB هم نمیبینم در اکثر موارد . :give_rose:
دوستان ولی اکثر Geforce 9600GT که تا الان داخل بازار شده همشون مرجع هستند و هیچ تفاوت بینشون دیده نشده؟! به جزء چند مدلی که که مثل Asus / Palit فرق میکنند که داخل بازار پیدا میشند!