پاسخ: کدوم مانیتور؟ 2262TQ یا W2261VP
مستر جان اون زاویه ای که شما فرمودید چندان قابل احساس نیست چون کسی که با مانیتور کار میکنه نمیخواد تمام مدت از زوایای بسته به مانیتور نگاه کنه
نقل قول:
سلام آقا سعید .
باتوجه به تجربه ای که تو زمینه LCD دارم من پیشنهاد میکنم یه مدلی بگیر که full hd نباشه اگه اهل بازی کردن هستی.
چون یکی از دوستام 2261VPمیخواست ومن براش گرفتم و متاسفانه مشکلشو نمیدونستم .بعد فهمیدم مشکلش اینه که بازی هایی که full hd ساپورت نیستند رو رفرش نمیکنه .
به نظر من یه 22700 سامسونگ بگیری بهتره چون هم خودم دارم هم برای خیلی از نزدیکان همین مدل رو گرفتم .
راجب پیکسل هم هیچ فروشنده ای تو مغازه lcd رو باز نمیکنه که تست کنه چون با برچسب گارانتی پلمپ شده و تو کارخانه تست شده و خیلی کم به مشکل میخوره ولی اگه از آشنا بخری خیالت راحت تره.
به هر حال هر مدلی خواستی من با قیمت خوب در خدمتم.
مشكا مانيتور نبوده مشكل كارت گرافيك دوست شما بوده كه انقدر ضعيف بوده نميتونسته خوب نشون بده
2261 جزو بهترين مانيتور هاست
البته با گرافيك ضعيف اگر بازي ميكنيد بايد يه ماينتور غير hd بگيريد مثل 2286
نقل قول:
مستر جان اون زاویه ای که شما فرمودید چندان قابل احساس نیست چون کسی که با مانیتور کار میکنه نمیخواد تمام مدت از زوایای بسته به مانیتور نگاه کنه
آره دوست عزيزم
موافقم
ولي بعضي عا خيلي حساسن. خيلي از دوستاني كه از من سئوال ميكنن براشون يه ذره هم مهمه. وگرنه من نظم به نظر شما نزديكتره:دي