خود ِ شرکت Adobe میگه : اگه میخواین توی رندرینگ افترافکت مشکل نداشته باشین از گرافیک Quadro استفاده کنید ، قیمت این کارت هم وحشتناکه
Printable View
خود ِ شرکت Adobe میگه : اگه میخواین توی رندرینگ افترافکت مشکل نداشته باشین از گرافیک Quadro استفاده کنید ، قیمت این کارت هم وحشتناکه
اگه بخواین اسپایدرمن بسازین بله باید یا Nvidia Quadro باشه یا AMD FireGL
ولی برای کارای سبک نیازی نیست این کارت رو خریداری کنید
این پروژه ها رو من با کارت رادئون 4670 زدم برای سایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه از این حد بیشتر هست کارتون یک GTX460 یا RADEON 6870 بگیرین اگه بیشتر هست که دیگه کارت مخصوص رندرینگ که در بالا معرفی کردم
اگه بخوای به حرف ادوب برین بله دو عدد پردازنده زئون 4 هسته ای با فرکانس 3000 و 24 گیگ رم و کارت کوادرو که بالای 4 میلیون درمیاد
یکی از گزینه های مناسب برای کارهای رندر کارتهای دست دوم 8800 هستند که به راحتی به کوادرو 4600 تبدیل میشن
شما این کارت را به قیمت 70 تا 100 تومن میتونید تهیه کنید که در این رده قیمت و این کاربرد بنظرم یکی از بهترین انتخابهاست
من دو تا 8800 جی تی اس دارم یعنی کارتهایم باهم یک کوادرو 4600 خدای من باور نمی کنم. راستی با دو تا 460 چی می تونیم داشته باشیم؟
به نظر بنده برای کار با افترافکت
اگر میخواهید سرعت رندر نهایی شمابالا باشه به فکر یک سی پی یو و رم بالا باشید.
و اگر میخواهید داخل پروژه به صورت realtime کار کنید یک کارت گرافیک سری quadro شرکت انویدیا رو ببندید.
خوب حالا اگر این سه تا کنار هم قوی باشن کولاک میکنه
من quadro 600 بستم ازش خیلی راضی هستم مخصوصا توی افترافکت
برادران گرامی تو انتخاب سی پی یو دستورات پشتیبانی شده مثل SSE و این حرفا رو هم لحاظ کنین چون این نرم افزار ها بیشتر از رو دستور بهتر اجرا میشن!:love:
ای کاش یکی بود میگفت برای کار با افتر افکت با پرویو سریع چیکا کنیم
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این چند روز پیش یه سیستم برا دوستم اسمبل کردم برای کاراهای رندر فتوشاپ ووو.....
بارو کن بقدری کارش سریع و پیشرفت کرده که نگو
هارد اس اس دی بسیار تاثیر داره در این کار مخصوصا پی اس دی های فتو شاپ رو در یه ثانیه باز میکنه
سیستمی که براش گذاشتم
اینه
3370
اس اس دی64 گیگ فقط برا نصب برنامه ها
رم 16گیگ باس2400کینگشتون
گرافیک جی تی ایکس580لایتینگ ام اس ای
پاور قدرتمند گرین1035وات
هارد وسترن3ترابایت
مادربرد ایسوسp8z77
من quadro 600 بستم ازش خیلی راضی هستم مخصوصا توی افترافکت[/QUOTE]
سلام کارت شما توپروژهای سنگین افتر رو چطور کار میکنه ؟روان هست اذیت نمیکنه؟سرعت رندر خوب هست؟ من بین انتخاب این کارت وgtx580موندم
برای رندر های نهایی گرافیک AMD قویتره اما برای محاسبات سی پی یو INTELبهتره