دوستان بنظر خودم هم گرافیک آنبورد کافی هست . هدف من از خرید گرافیک جدا ، غیر از دریافت پرفورمنس بهتر گرافیک ؛ داشتن سیستم قوی تر هست . چون طبیعتا بوردی که یک گرافیک نسبتا خوب رو هم در خودش جای داده بیش از یک بورد تنها تحت فشار هست .
Printable View
دوستان بنظر خودم هم گرافیک آنبورد کافی هست . هدف من از خرید گرافیک جدا ، غیر از دریافت پرفورمنس بهتر گرافیک ؛ داشتن سیستم قوی تر هست . چون طبیعتا بوردی که یک گرافیک نسبتا خوب رو هم در خودش جای داده بیش از یک بورد تنها تحت فشار هست .
دوستان این کارتهایی که بالا گفتید چقدر مصرف برقشون از کارت آنبورد بیشتره ؟
مثلا اگر قرار باشه برای یک سیستمی پاور 430 بگیرم ، در صورتی که به جای آنبورد از 4550 استفاده کنم ( بدون فن ) چه پاوری باید بگیم ؟
مصرفشون خیلی کمه 430 وات براشون زیاد هم هست و نیازی به افزایش پاور نداریدنقل قول:
میتونی گرافیک آنبرد برداری و بعدها اگه بخوای یه کارت گرافیکی هم برداری مطمعنا کارت گرافیکی که مثلا یک یا دو سال دیگه بخری بزاری روی این با 50 تومن قویتر از کارت گرافیک 50 تومنی فعلی خواهد بود !
محمد جان من اصلا نیازی به گرافیک قوی ندارم و دلیل اینکه میخوام گرافیک جدا بخرم اینه که به مادربورد و سی پی یو و رم فشار کمتری بیاد و کارایی سیستم افزایش پیدا کنه .
بنظرم 4550 کارت خوبی باشه .
الان مرکز کامپیوتر ایران بودم . 4550 با برند سفایر 54 و با برند ام اس آی 49 تومن . احتمالا forc3d هم ارزونتر از این دوتا باشه .
فقط نکته ای که هست یه جا طرف کارت سفایر رو آورد ، ولی روی برد کارت اسمش نوشته نشده یود تنها یه هولوگرام روی یک خروجی داشت ؟؟!!؟! از کجا معلوم که واقعا سفایر باشه ؟ گارانتیش هم فکرکنم یونیکام بود ؟
به نظرتون کدوم رو بگیرم از بین این سه برند ؟
مینبورد : 770t-ud3p
سی پی یو : 630
کارت گرافیک : ؟
نقل قول:
نبو د ؟
گارانتی یونیکام گارانتی قابل اعتمادیه بنظرم کارت با گارانتی یونیکام سرویس ارزش خرید رو دارهنقل قول:
SAPPHIRE 4550 خریدم با گارانتی یونیکام و با قیمت 49 ؟
یه جا دیگه همینو میداد 54 ؟
جالب اینکه 4550 با برند Force3D کمتر از 64 تومن پیدا نمیشد ؟!؟!؟