سلام.
عذر خواهی میکنم ازینکه چنین بحثی پیش آمد.:11():
چشم به قول شما بنده اشتباه میکنم، ولی دلیلش رو واقعا نمیدونم.
واقعا متوجه نمیشم چطور یه گرافیکی که مصرفش در حالت معمول 7 وات هست، فشار بیشتری به پاور وارد میکنه نسبت به گرافیکی که مصرفش در حالت معمول از 34 وات شروع میشه!!؟
من دقیقا همین رو متوجه نمیشم که چطور اعداد ارقام و منابعی که تست کردند اشتباه هستند، ولی سخنانِ شما باید صد در صد و بی چون و چرا و بدون هیچ بحثی قطعا و یقیناً درست باشن.
خب شما خیلی ساده و قشنگ توضیح بدید و راهنمایی کنید، الآن فقط من هستم که دارم یه سری اعداد و منابع نشون میدم.
ایشون سوالشون بدین شکله که چه گرافیکی میشه و اگر بشه هرچقدر قوی تر بهتر. هردو گرافیک Low Profile هستند خودتون مشاهده کنید، هر دو هم مقدار واتش رو نوشتیم.
شما درست میگید بایستی آدم مسئولیت حرفهاش رو قبول کنه.
منم این مسئولیت رو قبول میکنم که گرافیک RX 550 کم مصرف تر از GT 710 هستش. جناب، شما هم مسئولیت برعکس این جمله رو، قبول میکنید؟
ایشون سوال پرسیدن و هردونفر ما بهشون هشدار دادیم که پاورش محدود هست و شاید با اما و اگر احتمالا شدنی باشه همونطور که خودتون هم نوشتید، و این دیگه دست خودشونه که انتخاب صحیح رو انجام بدن.
سلام جناب.
قطعا صحیح هست ایشون انسان محترمی هستن کسی هم به ایشون بی احترامی
نکرده همینکه چندین هزار کامنت و پست و کمک به دیگران در کارنامشون هست کافی هست و نیاز به اثبات زحمات ایشون نیست.
دوم اینکه شما بنده رو نمیشناسید و کارنامه ی کاری بنده رو نمیدونید و اینجا
بحث سر غرور و داشته ها مون نیست. هرکی داره، نوش جانش، مهم اینه حرفی که میزنیم صحیح هست یا خیر؟ بنده بارها و بارها و بارها مطالعه کردم که حرفم به پشتوانه و منابع صحیح یا تجربه ی خودم باشه. شخص محترمی بیان کردن این پاور ها کشش چنین توانی رو ندارند،
و دقیقا منم بر اساس حرف دقیقا شخص خودشون بیان کردم که این گرافیک مصرفش خب بیشتره که!!!
حالا من متوجه نمیشم کجای کارِ علمیِ بنده ایراد داره؟ خواهشا لطف بفرمائید هرجا ایرادی وجود داره به بنده متذکر بشید، و در ارتباط با لحن، 100 ارسال من،مستقیما مشاوره بوده و این پست و دو سه تای دیگه،آف تاپیک بوده و عذر خواهی هم کردم، متوجه نمیشم کی فحش بکار بردم؟! ده ارسال اخیر خودم رو چک کردم و کلمه ی توهین آمیزی مشاهده نکردم شما بنده رو راهنمایی کنید!
در ارتباط با بودن و نبودن من در این فروم،جناب، با احترام، ولی این رو شما تعیین نمیکنید که چه کاربرهایی حضور داشته باشن و چه کاربرهایی حذف بشن.
قوانین برای همین نوشته شدند و خداروشکر که حواسم همیشه هست سعی کنم که کوچکترین کلمه توهین آمیزی ننویسم.
هرچند نگران این مسئله نباشید، احتمالا با این جوّ بسیار خاصی که در این فروم هست، آخرین پست های بنده باشه. فروم حالت پرایوت داره، بشدت جوّ بسته ی چهار پنج نفری داره.
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
این پست آخر من در این ارتباط هست، و شاید آخرین پست در این فروم.