سلام اقا الان موقع خرید قطعه (گرافیک ) برای ماین هست یا نه ؟
من هیچ اطلاعاتی از ماین ندارم میتونید کمک کنید
همه چی از کیف پول گرفته تا چنج کردن ارز؟
Printable View
سلام اقا الان موقع خرید قطعه (گرافیک ) برای ماین هست یا نه ؟
من هیچ اطلاعاتی از ماین ندارم میتونید کمک کنید
همه چی از کیف پول گرفته تا چنج کردن ارز؟
نقل قول:
الان که اصلا وقتش نیست چون قیمت های کارت گرافیک به شدت افزایش پیدا کرده ولی اگه خواستی وارد این کار بشی مطالب این پست رو بخون و آگاهانه وارد این کار بشو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یعنی اینقدر احتمال زرر کردنش بالاست پس چه جوری میشه با اتمینان اینکارو کرد و سایت تبدیل ارزز رو پیدا کردنقل قول:
سلام سایت تبدیل ارز که زیاده اما همونطور که دوستمون گفت قیمت کارت گرافیک خیلی رفته بالا ، اگه با این قیمت بخرید پس فردا قیمت ارزها بیاد پایین خیلی ضرر می کنید ، به همین دلیل ریسک خیلی بالایی دارهنقل قول:
به نظرتون تا بعد عید قیمت ها بهتر میشه یا نه ؟ چون خریدو میزارم بعد عیدنقل قول:
و اینم بگم هیچ تخصص نرم افزاری از ماین کردن ندارم اموزشات ماین کردنو از کجا باید بگیرم و درست کردن کیف پول و طریقه تبدیل کردنشو اگه اینو راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام مجددنقل قول:
راستش نمیدونم بعد از عید قیمت بیاد پایین یا نه ، اما بعید می دونم وضع از اینی که هست بدتر بشه ، اگه ارز دیجیتال بخوابه بله قیمت راحت میاد پایین اما اون زمان دیگه ماین هم فایده ای نداره
داخل نت ی سرچ بکنید مطمعنن به جواب میرسید ، من خودم هم برای تک تک اینها سرچ می کنم اما فک می کنم اینجا لینک ندم بهتر باشه
سلام عزیزنقل قول:
اقا اگه میتونستی لینکو بفرستی p.v خیلی خوب میشد من واقعا دیگه خیلی سردرگم شدم از یه طرف قیمت ها از یه طرف نوع گرافیک amd و nvidia گیر کردم یه راهنمایی کن من نمیخوام زرر کنم چون بچه پلدار نیستیم که
سلامنقل قول:
ما در انجمن تالار ماینیگ داریم.
اگه شما می خوای بری تو این کار، لینک زیر رو نگاه کن و آموزش های این کاربر رو تو آپارات دنبال کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه قیمت ها بنظرم پایین نیاد بدتر میشه که بهتر نمیشه