تا آخرای تابستون کارت های جدیدتری هم میاد که اگه با قیمت جهانی قیمت گذاری بشن (که فکر نکنم واردکنندگان منصف این کار رو انجام بدن!) که بروزتر و قویتر هم هستند نمونه اش Rx 460 و Rx 470 (قیمت نمونه 4 گیگیش 180 دلار هست).نقل قول:
Printable View
تا آخرای تابستون کارت های جدیدتری هم میاد که اگه با قیمت جهانی قیمت گذاری بشن (که فکر نکنم واردکنندگان منصف این کار رو انجام بدن!) که بروزتر و قویتر هم هستند نمونه اش Rx 460 و Rx 470 (قیمت نمونه 4 گیگیش 180 دلار هست).نقل قول:
بله حرف شما درسته ولی خوب من میدونید که 3 تا قطعه میخوام و 100 درصد معلوم نیست بتونم هر سه تا قطعه بخرم. تازه فقط نویدیا و اینتل کارمه از ای ام دی بهم نگین خخخ که مجانی هم باشه نمیگیرم خوب هر کس یه اخلاقی داره دیگه. ممنون از توضیح شما:1. (31):نقل قول:
انویدیا هم GTX 1050 رو عرضه میکنه که به احتمال زیاد به کانکتور اضافه 6 پینی هم نیازی نداره و بسیار کم مصرف خواهد بود. اگر قیمتش هم با بودجه شما جور در نیاد، قیمت 950 کمتر میشه.نقل قول:
ممنون میشم بگین کدم قویترهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ایا 660 که 192 بیتی هست از 750 که 128 بیتی هست قویتره؟
هر دو کارت 2 گیگ هستن ولی رابط کارت ها با هم فرق دارن.
لیتوگرافی چیپ 750ti بهتر به خاطر همین حرارت کمتری دارد . چیپ به روزتر شده . فقط اینترفیس مموری بیشتر در عمل خیلی محسوس نیست . من خودم 750ti یا rx 460 تو این رنج انتخاب میکردم .نقل قول:
حالا یه سوال دیگه.نقل قول:
خود شما هزینه کم دارید و فقط خرید 750 تی باید انتخاب میکردین بین اینا کدوم انتخاب میکردین؟
تک فنه 2 گیگ ایسوس 750 تی ای عکس
دو فنه 2 گیگ گیگابایت 750 تی ای عکس
و باز هم خود شما و اینبار هزینه بیشتر دارین و فقط 950 باید انتخاب میکردین بین اینا کدوم انتخاب میکردین؟
تک فنه 2 گیگ گیگابایت 950 عکس
دو فنه 2 گیگ ایسوس 950 عکس
من کارت بخرم فقط از این دو برند میخرم بخاطر همین اینارو دارم سوال میکنم.
در مورد اولی گیگابایت
در مورد دومی هم گیگابایت
---------
من گیگابایت بیشتر کار میکنم خدا رو شکر هم مشکلی نداشتم . بعد از اون Msi هم استفاده میکنم .
حرف شما کامل درست. چون بروز شده و چیزهای بروز معمولا بهترن دیگه. بگزریم. ولی باز رو عمل انگار 660 قویتر هست اون رده سبز ببینید چقدر مقدارش اخرش نوشتن..نقل قول:
اینطور که بنظر میرسه یکم دیگه صبر کنم و پولم جمع کنم میتونم از هر دو 660 و 750 جلو بزنم و این بگیرم
950
ولی باز این مقایسه میکنم باز به شک میفتم. عجیبه
اخه مگه میشه باز 660 از 950 قویتر باشه :1. (27):
660 حتی از 960 هم قویتر. :1. (2):
ولی از 970 کم اورد
اگه واقعا اون علامت های سبز و شمارهاش درست باشه یعنی تا این حد...
سلام و ممنون از راهنمایت من امروز بلخره گرافیک 950 خریدم 750 هزارتومان خریدم از برند MSI GTX 950 Gaming Twin Frozr V OC 2GB GDDR5 اینم عکسشنقل قول: